InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Холандия – Беларус – Световна купа – квалификации

holandiya-belarusХоландия и Беларус се изправят един срещу друг в търсене на първа победа в квалификациите за Световното през 2018.

Лалетата са в най-трудната група – с отбори като Франция и Швеция. Трудно е да се бориш за едно от първите две места с такива противници. Трябва да внимават много в домакинствата, защото могат да им осигурят билет за Русия.  Постигнаха равенство като гост срещу един от силните в групата, което е положително.

Това обаче важи и за Беларус, които направиха равен с Франция и показаха, че с тях шега не бива. Шансовете им да вземат нещо то групата зависят от постоянството им от тук нататък.

Двата отбора са се срещали 6 пъти до сега в квалификационни турнири. Холандия има 4 победи и 2 загуби. Всички са били по време на квалификации за европейски първенства. Това е първият път, когато ще се борят един срещу друг за място на световен форум.

Последната им среща е от 2008 година и завършва с домакинска победа с 2-1 за Беларус и победа за Холандия с 3-0 в другия мач.

Като домакин Холандия печели всички мачове срещу Беларус и не допуска нито един гол, сега обаче имам усещане, че няма да е така.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.65
  • Над 2.5 гола @ 2.25