InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Холандия – Белгия – Квалификации за Световното през 2018

Холандия - Белгия

Холандия, подобно на няколко други страни, се провали в битката за Евро 2016. Подготовката си за квалификациите за Световното в Русия започнаха със серия от приятелски мачове. Това не бе достатъчно, защото за сега не се представят достатъчно добре. Все още имат шанс да класират. Изиграли са три мача – равен с Швеция, победа над Беларус и загуба от Франция. Това им дава 4 точки, 3-та позиция и голова разлика 5:3.

Белгия е една от страните, които постигат най-голям прогрес в последните години. Те са един от най-силните отбори, който може да е конкуренция на всеки, срещу който се изправи. Винаги показват добра игра и стигат до четвърт финал на Европейско. В квалификациите за Световното имат 100% успеваемост – победи срещу Кипър, Гибралтар и Босна. Отбелязаха доста голове.

В историята между тези две страни, Холандия печели повече мачове. Последната им победа обаче е от 1997 година. След това има 4 равенства и 2 победи за Белгия. Съставът и треньорите на Белгия вдъхват сериозно доверие. Идването на новото поколение изигра лоша шега на Холандия, която от могъща във футбола се превърна в посредствена.

  • Прогноза:
  • Белгия @ 2.45
  • Над 2.5 @ 1.90