InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Хондурас – Канада – Квалификации за Световно първенство 2018

Хондурас - КанадаОстават два мача, а тези два отбора имат по 4 точки и се борят за второто място в групата – първото вече е окупирано от Мексико. Хондурас ще е с единия крак напред, ако победи, но в обратния случай Канада най-вероятно ще продължи, предвид по-лесния им последен мач.

От Световното в Бразилия през 2014, Хондурас има тежки времена. Загубите са кажи-речи ежедневие. Сегашните квалификации обаче са различни, започнаха зле със загуби от Канада и Мексико, но сега си стъпиха на краката и взеха 4 точки от Ел Салвадор през март. През май позволиха на Аржентина да спечели едва с 1-0.

Канадците ще трябва да изиграят този важен мач през „вражеска“ публика. Откакто победиха Хондурас миналата година, имат само точка в последните 3 мача. Единствената им победа е от приятелски мач срещу Узбекистан, който завърши 2-1.

Според мен Хондурас е фаворит в този мач, заради опитния си състав, който изглежда намери ритъма. Винаги успяват да се класират, последните 2 Световни първенства са доказателство за това. Канада се подобрява в последните години, но далеч от дома са слаби. При последната си визита в Хондурас преди 4 години допуснаха 8 гола. Сега мачът ще е по-вързан, но не очаквам изненада от тях.

  • Прогноза:
  • Хондурас @ 1.73