InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Интер – Фиорентина – Италия, Серия А

inter-fiorentinaИ двата отбора в тази среща имат трудности в Серия А и Лига Европа. Интер посреща Фиорентина, с надеждата да се отърве от горчивия вкус заради края на кампанията им в Европа.

Вече са с трети мениджър за сезона! Израелците доста добре ги надиграха, направо Интер се изложи. Трябва да компенсират феновете си с добра игра в Италия. В последния им мач за първенството завършиха наравно с Милан.

Фиорентина също загуби с 3-2 в последната си среща в Лига Европа. Имат си проблеми в първенството. Преди головия трилър с 5-3 срещу Каляри бяха отбелязали общо 6 гола за сезона. В Европа головете са на лице. В последния мач победиха Емполи с 4-0. Надяват се да компенсират лошата игра от Лига Европа срещу Интер.

На този стадион от 1996 година не са правили равен. От тогава Интер печели 14 пъти, а Фиорентина – 3. Виолетовите печелят последните си 2 гостувания на Интер. Преди това губят в 12 поредни пътувания до Милан. Фиорентина има само 2 загуби в последните 12 мача от Серия А, като бият в последните 3 гостувания. Има над 2.5 гола в 6 от последните 7 мача като гост на Фиорентина. Интер има над 2.5 гола в 6 от последните 7 мача в първенството.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 1.85
  • Равен @ 3.40