InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Исландия – Унгария – Евро 2016

Прогноза за Исландия - УнгарияИсландия и Унгария ще изиграят вторият си сблъсък от група „Ф“ на Евро 2016, като срещата е на „Стад Велодром“ в Марсилия и ще бъде предавана пряко по БНТ 1.

Ето какви са и стартовите състави на отборите, според информация на УЕФА:

Исландия: Тор Халдорсон, Биркир Саверсон, Ари Скуласон, Рагнар Сигурдсон, Кари Арнасон, Берг Гудмундсон, Аарон Гунарсон, Биркир Бярнсон, Гилфи Сигурдсон, Колбейн Сигтурсон и Алфред Финбогасон.

Унгария: Габор Кирали, Тамаш Кадар, Адам Ланг, Ричард Гузмичш, Герго Ловренчиш, Золтан Гера, Балаш Джуджак, Ласло Клейнхейслер, Адам Наги, Адам Шалай и Кристиан Немет.

Селекционерът на Исландия – Ларс Лагербек е доказан специалист, който показа на Португалия, че исландците не трябва да бъдат подценявани и въпреки, че те са дебютант на европейски финали, имат реален шанс да продължат напред, при евентуална победа днес.

Унгария е далеч по-опитният и класен отбор днес, но те вече имат 1 победа срещу Австрия, която бе доста изненадваща за всички футболни запалянковци. Бернд Сторк не прави почти никакви промени и днес дори точката ще бъде добро постижение за Унгария, които вече се чувстват доста по-уверени.

Ние от интернетзалози.ком сме на мнение, че и двата тима са с изравнени възможности, с оглед на предпазливата им игра, като очакваме корав сблъсък, в който и двата съперника да отбележат гол.

Прогноза – гол/гол

Коефициент – 2.20BET365