InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Испания – Македония – Световни квалификации

ispaniya-makedoniyaМакедония ще трябва да изкатери цяла планина като гост на Испания. Едва ли очакват нещо от играта си. Все пак, не очаквам да се дадат без бой. Ще се опитат да вкарат някой гол на испанците.

Нашите съседи, заедно с Лихтенщайн са едни от най-големите аутсайдери в тези квалификация. Македонците губят в първите си 3 мача. Пред Лихтенщайн са само заради головата си разлика. Загубите са от Албания, Израел и Италия. Във всеки един от мачовете отбелязват по 1-2 гола.

Испания има възможността да продължи серията си от мачове без загуба в квалификациите. Единствено Италия ги изпоти, но завършиха наравно. Победиха Лихтенщайн с 8-0 и Албания.

Двата отбора са се срещали 5 пъти до сега – един приятелски мач и 4 евро квалификации. Испания печели всички 5 срещи, без значение от това домакин или гост са. Отбелязали са 14 гола, докато са допуснали само 3.

На хартия Македония няма никакви шансове. Само вижте коефициента. От последните 5 мача имат 4 загуби и 1 победа. Единственото позитивно е, че успяват да вкарат по някой гол.

  • Прогноза:
  • Испания да победи и двата отбора ДА отбележат гол @ 4.35