InternetZalozi.com Блог

Прогноза за КПР – Суиндън – Кепитъл Уан Къп

КПР - СуиндънКПР бяха един от най-впечатляващите отбори в отварящия уикенд от новата Чемпиъншип кампания. Те победиха Лийдс с 3-0, въпреки че всички очакваха много равностоен мач. Към отбора има по-малко очаквания, но ако съдим по тяхното начало, ще ни покажат доста интересни мачове.

През последните 5 сезона са спечелили само 3 сблъсъка за Купата. Миналата година рано-рано бяха изхвърлени, а сега могат да подобрят представянето си. Инерцията, с която тръгнаха може да е голям фактор. Ако треньорът успее да запази доброто настроение в лагера, представянето ще е на ниво.

Суиндън загубиха последните 3 мача от подготовката си, но това не ги притеснява. Те вече започнаха с победа, макар и минимална, срещу Ковънтри. Ще се надяват този път нещата да се случат малко по-бързо, защото победния гол тогава дойде 4 минути преди края.

КПР разполага с класа в отбора си. Имена като Джордан Казънс и Конър Уошингтън, Инграм и Ел Каяти могат да направят разликата. Трябва да покажат ниво, защото някои от техните съперници в първенството тръгнаха също много добре. Суиндън могат да изненадат със 17-годишния Йънг, който може да направи своя пълноценен дебют.

Между двата отбора е имало два мача – разменили са си по една победа. КПР са победили в 7 от последните 9 домакински мача, включително един приятелски мач. Суиндън нямат победа в последните 6 състезателни мача като гости.

  • Прогноза:
  • КПР @ 1.80