InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Легия Варшава – Жрински Мостар – Шампионска лига

Легия Варшава - Жрински МостарПървият мач от вторият квалификационен рунд за Шампионска лига между отборите на Легия Варшава и Жрински Мостар завърши при резултат 1:1, който дава известна преднина на полският тим, но все още нищо не е решено и босненците ще се опитат да затруднят максимално своят съперник.

Легия Варшава направи доста добър сезон в местното първенство и сега гледа уверено към групите на Шампионска лига, където са и големите пари. Сред основните звезди на домакините са Ондрей Дуда, който направи много добро впечатление на Евро 2016, Каспер Хамалайнен, Александър Прийович, Стоян Вранйеш, Михал Паздан, Ярослав Ниезгода и българският халф Михаил Александров.

Отборът на Жрински е по-слабо известен на широката футболна аудитория, но все пак те не са за подценяване, тъй като Босна и Херцеговина има доста добра школа за млади таланти. Иван Пеко, Милош Зеравица, Ясмин Месанович, Неманя Билбия и Милош Филипович са играчи, които ще могат да помогнат за добро развитие на двубоя, но в случая ще е доста трудна задача за Жрински да не допуснат гол, срещу класен съперник от ранга на Легия.

Легия играха този уикенд срещу Ягелония Бялисток, което може да окаже влияние върху мача за Шампионска лига, тъй като играчите на Жрински нямаха мач от първенството и ще са по-отпочинали. Все пак, ние от Интернетзалози.ком сме на мнение, че поляците са далеч по-класен и амбициозен тим, което ще си проличи във вторник вечерта.

Прогноза – над 2.5 гола

Коефициент – 1.909 –