InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Лейтън Ориент – Фулъм – Кепитал Уан Къп

Лейтън Ориент - ФулъмФулъм започна перфектно сезона като победи с 1-0 Нюкасъл. След като МакКормак напусна, нещата не бяха розови, но Смит се доказа като голмайстор. Дали обаче ще е постоянен? Йоканович преформи Фулъм и направи добра подготовка, определено може да е доволен от себе си.

Лейтън Ориент са отбор с доста променливи представяния. Например преди 2 години отстраниха Астън Вила, а след това отпаднаха от МК Донс. Лейтън изиграха два мача тази кампания с Челтнъм и Дагенхам – първият завърши наравно, вторият с победа. Атмосферата срещу Фулъм ще е на ниво.

Не е ясно дали Смит ще поведе отбора този сезон. Много вероятно е да не създаде голяма опасност пред вратата на Лейтън Ориент. Лейтън Ориент по принцип е отбор, който обича пасивните мачове с малко голове. 11 от техните 15 мача, включително приятелските, са завършили под 2.5 гола.

Последната им среща е от 2003 година, защото не играят от 20 години на едно ниво. Тогава за ФА Къп Ориент печелиха с 2-1. В 7 от последните 15 мача на Лейтън Ориент, резултатът е бил 1-0. Такъв е и в последните 2 състезателни мача на Фулъм.

  • Прогноза:
  • Под 2.5 гола @ 1.75