InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Лил – Каен – Франция, Лига 1

lil-kaenЮнус Санкар пропусна първия мач на отбора си без бившия мениджър Антонети. Няма гаранция, че ще се върне за мача срещу Каен. Фаворити за мястото му са Обади и Амаду. Може би Франк Берия ще получи почивка и ще видим друг в лявата част на защитата. Слити и Амалфитано ще се надяват да стартират като част от атаката на Лил.

Емануел Имуру е наказана, Джеф Луис и Мухамаду Дабо са контузени за продължително време. Освен тях обаче, Каен ще трябва да се прости с вратаря си Веркутр. На вратата ще е неопитния Пол Руле. Под въпрос е Яхия, Бен Юсеф може да го замени.

Лил печели 10 от последните 11 мача срещу Каен. В последните 4 мача обаче не успяват да отбележат гол. В последните 5 мача на Каен има под 2.5 гола. Като гост губят 6 от последните 7 мача, като в 5 от тях не отбелязват гол. И в 6 от 7-те последни мача на Лил има под 2.5 гола.

Лил не са белязали от месец. Поне сложиха край на серията от 3 поредни загуби. Каел показват признаци на амбиция, но са само на точка от последните 3 отбора. От 18 години не са побеждавали Лил. Домакините имат нужда да надделеят, за да им тръгнат нещата по-добре. Ще имат доста многобройна защита срещу тях, но и един много неопитен вратар.

  • Прогноза:
  • Лил @ 1.80