InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Лил – ПСЖ – Франция, Лига 1

lil-pszhДата: 28.10
Час: 21.45

Лил успя да победи Бастия като домакин в последния си мач. Те имаха нужда от тези 3 точки, защото сега ще играят срещу ПСЖ. Ако успеят да извадят победа срещу играчите на Унай Емери, това ще ги изравни с Лион и Марсилия. Дори точа ще е от полза.

ПСЖ идва в това гостуване след разочароващо нулево равенство срещу Марсилия. За пръв път от 10 мача не успяват да победят историческия си съперник. Намират се на 6 точки зад лидерите от Ница. Емери има нужда от победата. Играчите на Лил обаче се справят доста добре, въпреки отсъствието на някои ключови играчи.

Статистиката все пак е в полза на ПСЖ – в 34 от последните 38 мача в Лига 1 нямат загуба. В последните 10 мача срещу Лил нямат загуба. Лил записва под 2.5 гола в последните 3 домакинства на ПСЖ.

Лил ще трябва да разчита на състава от предния мач, защото все още няма завърнали се от контузии. Имат цели 7 играча извън играта. За ПСЖ липсва само Кимпембе, който е наказана. Пасторе е под въпрос. Очаквам Емери да направи някоя друга ротация в състава си.

  • Прогноза:
  • ПСЖ @ 1.60
  • Над 2.5 гола @ 2.00