InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Лил – Сент Етиен – Франция, Лига 1

И Лил, и Сент Етиен продължиха за Купата на Франция без особени проблеми – с резултати от 4-1.

Лил има сносна форма за първенството – 10 от последните 15 възможни точки. Имат само 1 загуба в този период. Отбора се качи до 12-та позиция. Този сезон имат 4 домакински загуби, но от средата на Ноември са непобедени пред собствената си тълпа. Вижда се градация!

Сент Етиен са на 8-мо място, на 5 точки пред сегашния си опонент. При тях загубите и равните взеха да натежават. Не показват постоянство. От 9 гостувания имат 4 загуби, дори от Рен и Лориян (който е в дъното на таблицата). От всичките 26 точки имат само 9 спечелени като гост.

Сент Етиен не е побеждавал Лил в последните 12 гостувания. Имат доста равни, което дава възможности и за подсигурени залози. Последно играха на този стадион преди 2 години и тогава Лил победи с 1-0. В последните 10 мача имат 5 победи за Лил, 3 за Сент Етиен и 2 равенства. В последните 4 срещи в Лил има под 3 гола.

Коефициентите не ме привличат, що се отнася до голове, краен победител, хендикап и т.н. Забелязвам обаче много добра игра на Едер от Лил, който е в страхотна форма.

  • Прогноза:
  • Едер да отбележи по всяко време @ 3.20