InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Лион – Севиля – Шампионска лига

Лион все още има шанс да продължи напред в Шампионската лига. Трябва да победят с два ли повече гола Севиля.

В първия мач французите паднаха с 1 гол, но победа сега с 1 гол няма да е достатъчна заради лошата им голова разлика в останалите мачове. Севиля играха по-стегнато. Лион има 7 точки, а Севиля има 10.

Севиля може да се каже, че е с единия крак във фазата на елиминациите. Един равен ще им свърши страхотна работа. Загубата срещу Ювентус им коства първата позиция в групата. Стига да не загубат с повече от 1-0, продължават напред.

С изключение на първия им мач в тази кампания, те не са играли помежду си. Лион като цяло има проблеми с испанските отбори – 13 загуби, 9 победи и 7 равни. Дори като домакин, от 14 мача имат едва 6 победи, другото са 3 равни и 5 загуби.

Севиля не може да се похвали с нещо по-различно. От 6-те си мача с френски съперници имат 4 загуби и 2 победи. В 3 от 3-те си мача като гости губят.

Статистиката и формата на двата отбора правят определянето на фаворит почти невъзможно. Очаквам тактическо надлъгване и малко голове. Мисля си и, че Лион няма да загуби в тази среща, дори да не се класира напред.

  • Прогноза:
  • Под 2.5 гола @ 1.90
  • Лион или равен @ 1.40