InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Лориан – Сент Етиен – Франция, Лига 1

Новият треньор на Лориан подобри доста представянето на тима. В последните 4 мача имат само 1 загуба, но все още са на дъното на Лига 1. Могат да променят това, ако победят като домакин Сент Етиен.

Разбира се, тяхната форма като домакин е лоша като цяло, но сега успяха да спечелят първата си победа от Октомври насам като биха Рен с 2-1. Нападателят Бенджамин Муканджо все още не играе на 100%, но започва да бележи.

Сент Етиен е един отбор с много възможности, но слабо постоянство. Разбира се, в класирането са доста по-напред от Лориан – 8-мо място с 13 точки повече. Като гост имат само 2 победи от 8 мача, но пък рядко губят от по-слабо класиран отбор.

Сент Етиен печели последните 5 срещи между двата отбора, без значение от терена. Лориан ги побеждава за последно през 2014 година. Гостите печелят последните си 3 гостувания с един и същи резултат – 1-0. В последните 6 мача винаги има под 3 гола.

Лориан играят все по-добре. Имат домакинство предимство. Новият треньор успява да ги вкара в правия път. Това е последното им домакинство за годината и може би ще скочат доста сериозно, особено като вземем предвид слабата игра като гост на Сент Етиен.

  • Прогноза:
  • Сент Етиен @ 2.80
  • Точен резултат на полувремето – 0-0 @ 2.63