InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Манчестър Юнайтед – Уест Хям – Англия, Купа на Лигата

manchestar-yunajted-uest-hyayamМанчестър Юнайтед и Уест Хям се срещат отново след равенството от неделя. Този път обаче Червените дяволи ще са без Моуриньо, който се скара с официално лице и е наказан.

Юнайтед ще търси по-резултатно представяне в този мач. Ако победят, отиват на полуфиналите, което ще зарадва феновете. В предната среща играха добре, но не можаха да вкарат поне още един гол.

Чуковете могат да са щастливи от резултата в предната среща, но сега равенството не е вариант, макар и да им осигурява преиграване на техния стадион. Продължаване след първия вариант е перфектният вариант и за двата отбора.

Мачовете между тях винаги са трудни и забавни за гледане. В последните 6 мача имат по 1 победа и 4 равенства. Въпреки това, статистиката като домакин на Юнайтед е почти перфектна – 40 победи, 8 равни и едва 8 победи за Чуковете. Общата статистика е 54 победи за Юнайтед, 27 равни и 32 победи за Уест Хям.

Може би ще видим умора в двата отбора. Напрежението е налице и за едните, и за другите. Юнайтед започна сезона най-зле от сезон 90/91 насам, а Уест Хям е на малко от зоната за изпадане.

Имам усещането, че Юнайтед ще победи, но не съм сигурен. Мачът ще е много стегнат. Няма да има обеда с голяма разлика.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.90
  • Азиатски Хендикап: Уест Хям +1.5 @ 1.70