InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Монако – Тотнъм – Шампионска лига, Групова фаза

monako-totnamТотнъм няма избор освен да бие Монако, ако иска да стигне до същинската борба за Шампионската лига. Те са трети в групата си след 1 победа, 1 равен и 2 загуби. Паднаха и в двете си домакинства – от Монако и Леверкузен. Ако загубят и Леверкузен бие ЦСКА Москва, ще се сбогуват с фазата на директните елиминации от сега.

Монако са първи в групата – 2 победи и 2 равни. Победиха ЦСКА Москва в последния си мач. Равен срещу Шпорите им гарантира продължаване извън групите, а при победа и загуба на точки от Леверкузен, те ще се класират като лидери в групата.

Двата отбора са играли 3 пъти помежду си – имат по 1 победа и 1 равен. Последната среща е от тази групова фаза, където Монако победи. В двете срещи преди това Тотнъм нямаха загуба.

Монако има 15 мача срещу отбори от Висша лига – 7 победи, 4 равни, 4 загуби. Като домакин имат 3 победи, 2 равни и 2 загуби.

Тотнъм няма победа като гост на отбор от Лига 1 – 3 равни  и 1 загуба от 4 мача. Като домакин са с 3 победи, 2 равни и 2 загуби.

Монако са в добра форма. В серия от 6 мача без загуба са, 4 от тях победи. За тори период вкарват 20 гола и допускат само 4. В 3 от мачовете запазват мрежата си суха. Определено са с по-голям шанс за победа.

Трудно ще е на Тотнъм да спечели първи мач във Франция, в същото време имат адска нужда от това. Не са във форма – 1 победа от 8 мача във всички първенства. Биха Уест Хям с два късни гола на Хари Кейн. Със сигурност няма да победят!

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.72