InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Норвегия – Германия – Квалификации за Световно първенство 2018

Норвегия - ГерманияНационалните отбори на Норвегия и Германия ще кръстосат шпаги в група Ц на квалификациите за Световното през 2018. По време на квалификациите и преди това на Европейското, Германия показа една от най-резултатните игри. Говорим за среден брой голове от 4.6,3.3,4.1,3.5,3.1. Рядко отборът на Льов не влиза в режим тотална атака.

Играчите се чувстват комфортно, когато доминират, атакуват и бележат, дори това да води до компромиси в защита. Още повече, че Льов не един и два пъти пробва нови играчи, тактики и позиции, което не доведе до никакви сътресения.

Има един интересен факт, а именно, че от 2010 в квалификациите, единствените отбори, които домакинстваха на Германия, но не успяха да отбележат са Гибралтар, Казахстан, Фарьорските острови и Грузия. Отборът на Норвегия е много по-класен от тях и го доказа с головете си срещу Хърватия , Италия и Унгария у дома.

Дори това да не е достатъчно, често отборът на Германия сам прави над 2.5 гола, без никакво съдействие от страна на опонентите си. Няма нужда да споменаваме нападателите, с които Льов разполага, и които отбелязаха по3 или повече на Швеция, Ирландия, Финландия, Шотландия и Турция (и то все като гости).

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 1.80