InternetZalozi.com Блог

Прогноза за ПСЖ – Дижон – Франция, Лига 1

pszh-dizhonПСЖ и Единсон Кавани в частност показаха на критиците, че парижани няма да избягат от стила си. Те разбиха Каен с 6-0. Кавани се разписа 4 пъти през първото полувреме, което малко или много повиши разколебаното му самочувствие след множеството пропуски срещу Арсенал.

Унай Емери беше под напрежение, защото ПСЖ бяха в серия от три мача без победа. Този мач му дойде много добре. Сега ще могат да докажат класата си и срещу отбора на Дижон!

Дижон от своя страна имат само 1 победа този сезон. Като гости нямат нито една точка. В последното си гостуване загубиха с 3-1 от Анже, които имаха 13 точни изстрела. Мисля, че в мача срещу ПСЖ могат да имат само една цел – да паднат с по-малко голове от очакваното.

Между двата отбора е имало само една среща, преди да дойдат големите пари в ПСЖ – през 2011 година. Тя завършва с победа на ПСЖ с 2-0. Имат и други три мача, които са били все в Дижон. Общата статистика показва 3 победи са ПСЖ и 1 за Дижон. Последната им среща завършва с победа над ПСЖ с 2-1. Вероятността за над 2.5 гола е 50%, спрямо предишните 4 срещи.

Това е една брилянтна възможност за ПСЖ да догони Монако. Ставката за залог на тяхна страна е много ниска. Ето какво сме подготвили!

  • Прогноза:
  • Единсон Кавани да отбележи по всяко едно време @ 1.50
  • Над 3.5 гола @ 2.00