InternetZalozi.com Блог

Прогноза за ПСЖ – Рен – Франция, Лига 1

ПСЖ - РенДата: 6.11.2016
Час: 21.45

Имам чувството, че ПСЖ ближе раните си. Опитват се да играят добре, показват го в Лига 1 и Шампионската лига, но нещо ми липсва. Да, нямат загуба от 6 седмици, в серия от 4 поредни победи са, но като домакин загубиха точки в с две равенства.

Срещу тях сега излиза отборът на Рен, който също няма загуба от 4 мача и е на 5-то място с 20 точки. Победа за тях ще е шокираща, но това ще ги изравни по точки с ПСЖ. Рен са лош гост, в последните 5 гостувания имат 3 загуби. В последния си мач на чуж терен победиха Нант.

ПСЖ са побеждавани само 6 пъти в последните им 100 мача в Лига 1, но именно Рен е отборът, който ги е изненадвал. През 2014 победиха в Париж с 2-1. От тогава са изиграни 4 мача, в които ПСЖ доминира. Миналия сезон като домакин ПСЖ би с 4-0.

Рен ще създаде шансове, сигурен съм. Шампионите може и да не загубят, но няма да победят без борба. Те побеждават, но не са в най-добрата си форма. Ако не беше Умери, който макар и с не толкова красива игра да ги води напред, нямаше да са на тази позиция.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 2.40