InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Русия – Уелс – Евро 2016

Прогноза за Русия - УелсРусия и Уелс ще определят кой да продължи напред от група „В“ на Евро 2016, като срещата е от 22:00 ч. българско време и ще бъде предавана пряко по БНТ 1 и БНТ 1 HD.

Стартови състави на двата отбора:

Русия: Игор Акинфеев, Дмитри Комбаров, Василий Березутски, Игор Смолников, Сергей Игнашевич, Денис Гулшаков, Павел Мамев, Фьодор Смолов, Роман Широков, Александър Кокорин и Артьом Дзюба.

Уелс: Уейн Хенеси, Джейм Честър, Ашли Уилямс, Бен Дейвис, Джо Алан, Крис Гънтер, Аарон Рамзи, Джо Ледли, Гарет Бейл, Хал Робсън-Кану и Нийл Тейлър.

Русия и Уелс са се срещали общо 4 пъти на големи първенства, като това се е случвало 2 пъти на Световно и 2 пъти на Европейско и „сборная“ имат 3 победи и 1 равенство, при общ резултат 6:2.

Леонид Слутски обаче ще има доста трудна задача днес, тъй като Гарет Бейл показва, че е в страхотна форма и със сигурност ще иска да класира тима си напред в турнира. Русия направиха равен с Англия след доста неубедителна игра и загубиха от Словакия с още по-слабо представяне. При евентуална победа днес обаче, те ще имат шанс да продължат за сметка на някой от останалите отбори, но разбира се това ще се случи ако Словакия победи Англия.

Ние от internetzalozi.com сме на мнение, че днешният двубой ще бъде един от най-завързаните до сега, като залагаме на прогнозата, че и двата отбора ще си отбележат поне по 1 гол.

Прогноза – гол/гол

Коефициент – 2.10Bet365