InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Саутхямптън – Съндърланд – Купа на футболната лига

sauthyamptan-sandarlandДата: 26.10
Час: 21.45

Поредният интересен мач от тазседмичния рунд за Купата на Лига е между Саутхямптън и Съндърланд.

Домакините показват добро качество на футбол, имат само 3 загуби – от Юнайтед, Интер и Арсенал. Това е в цели 15 мача. В тях са отбелязали 18 гола и са допуснали 7, което не е никак зле.

Съндърланд започват сезона по един от най-ужасните начини. За Висшата лига нямат нито една победа – в 7 от 9 мача са на губещата страна. От 30 възможни точки са спечелили само 2. Те са на дъното, а ако Мойс иска да си запази работата ще трябва да победи.

Последната им среща е от преди около 2 месеца. Тя завърши 1-1, като тогава домакин беше Саутхямптън. Имат общо 43 мача помежду си. Съндърланд печели 13 пъти, правят 12 равни и 18 пъти побеждава отбора на Саутхямптън.

За домакините проблем може да е, че изиграха 3 мача в рамките на 7 дни. Може да има умора в играчите. В 2 от 3-те мача играха срещу Интер и Манчестър Сити, в третия с Бърнли. Определено ще има ротации в състава.

Съндърланд нямат какво да губят, но дали има какво да спечелят?

Въпреки умората, домакините имат по-голям шанс. Самочувствието на играчите е в небесата, все пак направиха равен с настоящия лидер във Висшата лига. Очаквам малко голове.

  • Прогноза:
  • Под 2.5 гола @ 2.00