InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Селтик – Мъдъруел – Бетфред къп

Селтик - МадъруелНовият мениджър на Селтик не губи време и печели доверието на феновете. Биха Астана с 2-1 у дома и с общо резултат от 3-2 продължиха за Шампионската лига. Победиха Хартс с 2-1. Все пак напрежението е голямо, от играчите и треньора се очаква победа всеки път. Рони Дейла взе титлата в първенството с 15 точки преднина, но това не го спаси от напускане. Роджърс трябва да продължи доминацията у дома, но и да подобри представянето в Европа. След края на предния сезон, Селтик има 6 победи, 4 равни и 2 загуби.

Мъдъруел започна добре сезона, след като завърши на 5-о място миналата година. Започнаха със загуба срещу Рейнджърс за Купата, но след това извоюваха 2-о място в групата и продължиха напред. Започнаха първенството с победа срещу Килмарнък с 2-1. Сега предстои Селтик.

Селтик са с много натоварена програма. Определено ще даде почивка на някои от ключовите си играчи. Въпреки това, излизат като голям фаворит. Едва ли ще им се изплъзне победата. Те побеждават, но рядко остават с чиста мрежа. Мъдъруел са отбор, който е отбелязал гол в 8 от 10 мача, след разгрома от Селтик със 7-0.

  • Прогноза:
  • Селтик да победи & Двата отбора да отбележат гол @ 2.88