InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Сент Етиен – Марсилия – Франция, Лига 1

sent-etien-marsiliyaСент Етиен ще може да разчита на добре отпочиналия се капитан Люик Перен и Кевин Теофил-Катрин, които ще покрият Малкюи и Лакроа срещи Марсилия. Амума игра само 10 минути последния уикенд, но може да е налице понеже под въпрос са Берич, Сьодерлунд и Ру. Дабо най-вероятно ще излезе от халфовата линия, за да влезе някой от Верету или Пажо.

Най-голямата липса за Марсилия е Диара, който има мускулен проблем. Няма много варианти пред треньора и той ще трябва да разчита на игра, които играха слабо. Подозирам, че мястото на Алесандрини може да е застрашено от Н‘Жие.

В последните 5 от 6 домакински мача на Сент Етиен има под 2.5 гола. Същото важи и за последните 5 от 6 домакинства срещу Марсилия. Гостите от Марсилия не са печелили като гост от 8 мача, но в същото време нямат загуба от Сент Етиен в последните 6 мача помежду им.

Домакините разчитаха на гола на Танане срещу Анже, за да спечелят първата си победа в Лига 1. Тя ги издигна до 1 точка зад Лион. Марсилия продължава да се мотае в долната половина, а сега ще играе като гост.

  • Прогноза:
  • Сент Етиен @ 2.15