InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Северна Ирландия – Хърватия – Приятелска среща

severna-irlandiya-harvatiyaФормата на Северна Ирландия е малко странна, но те имат за цел да се класират за Русия 2018, заедно с Германия, която е лидер. Липсата на постоянство може обаче да им коства продължаването напред.

Северна Ирландия успява да победи отборите, които са по-слаби – Азербейджан и Сан Марино. Срещу Германия обаче не показаха нищо, а срещу Чехия се измъкнаха с нулево равенство.

Хърватия е на върха на своята група. Вървят към класирането за Русия с 2 точки преднина пред Украйна. Нямат загуба в групата, в серия от 3 поредни победи са. Нямат загуба от Юни месец.

Двете страни се срещат за пръв път помежду си. Това е един страхотен тест за Ирландия, която ще се изправи срещу по-добър отбор. От тук ще си проличи могат ли да се преборят на квалификациите.

Хърватите играят добре и като гости, и като домакини. Ще атакуват уверено. И двата отбора ще гонят победа, въпреки приятелския мач. Ирландия ще разчита на Кайл Лафърти и Лиам Бойс, но мачът ще е труден, дори пред собствена публика.

  • Прогноза:
  • Хърватия @ 2.05
  • Над 3.5 гола @ 4.50