InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Севиля – Динамо Загреб – Шампионска лига

sevilya-dinamo-zagrebДата: 2.11.2016
Час: 21.45

Севиля победи Динамо Загреб преди 2 седмици с един гол като гост. Сега посрещат на свой терен. Ако победят, билетите за осмина финалите може да се окажат в джобовете им. Очаква да са много нахъсани.

Показват добра игра в групата. На второ място са със 7 точки. Имат 2 победи и 1 равенство срещу Ювентус. В серия са от 6 мача без загуба във всички състезания. Много е важно да продължат така.

Динамо Загреб има много малък шанс да продължи напред. Ако загубят, няма как да се окажат на първите две места. Ще трябва да се борят за третото място. В момента обаче са на последната 4-та позиция с 3 загуби и 0 точки.

Двата отбора са играли само един път заедно – гореспоменатия мач. Севиля има само 3 мача срещу хърватски съперници, в които бият 2 пъти и правят равен. Динамо има 9 мача срещу испански отбори – 1 победа, 7 загуби и 1 равенство. На испанска земя губят 4 от 4 мача.

Севиля е моят фаворит. Динамо Загреб не играе добре срещу съперници от Испания. Това ще се отрази на настроението им. За първенството играят добре, но в Европа са пълна катастрофа. Все пак, не очаквам да се дадат без бой. Ще има съпротива.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол и Севиля да победи @ 3.00
  • ПП / КР: Севиля/Севиля @ 1.83