InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Славия Прага – Андерлехт – Лига Европа

Славия Прага - АндерлехтСлавия Прага е клуб в застой. От 7 години не са печелили първенството в Чехия, от 8 не са се класирали за груповата фаза на Шампионска лига. Миналогодишното 5-о място е най-доброто им представяне от 2009 насам. За Лига Европа се крепят на головете на чужд терен – продължиха след равенства срещу Левадия и Рио Аве. Ще могат ли да преминат напред?

Андерлехт от другата страна се стреми да е най-успешния белгийски клуб, не само у дома, но и в Европа. Винаги създават проблеми на съперниците си в Европа. Те влизат в надпреварата за Лига Европа, след загуба с общо 4-2 от Ростов. В първенството у дома се представят добре и дават заявка за нова титла.

Това, което се забелязва при двата отбора е, че допускат голове. Андерлехт обаче бележи много и липсата на чисти мрежи не е никакъв проблем. Славия Прага са средняци, но са отбелязвали поне по 1 гол в последните си три мача.

Двата отбора са се срещали през 2005 година в 3-я квалификационен кръг за Шампионска лига. Белгийците преминават напред с общ резултат от 4-1. За Славия Прага под въпрос е левия бек Душан Свенто. На разположение може да са новите попълнения ван Кесел и Нгаджуи. Андерлехт ще са без Кара и Наджар.

  • Прогноза:
  • Андерлехт @ 2.50
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.83