InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Стандарт Лиеж – Аякс – Лига Европа

Победа за Стандарт Лиеж може да ги изпрати към фазата на елиминациите. Разбира се, победител в групата е Аякс, те са доста пред втория и третия, които са Стандарт Лиеж и Сетла Виго респективно. Последните Панатинайкос вече са елиминирани.

Селта и Стандарт направиха равен и в двата мача помежду си – 1-1. Цялостната им голова разлика ще влезе в употреба. В момента белгийците са с голова разлика +2, а Селта с +1. Стандарт може да се класира напред и при два равни в мачовете от групата.

Аякс победи отбора от Лиеж с един гол, когато се срещнаха за първия мач. Това бе единствената среща между тях. Стандарт не е стандарт при битките си с холандски отбори – имат само 1 победа от 7 сблъсъка. Като домакин имат 1 победа, 1 равен и 1 загуба.

Аякс се справят по-добре срещу отбори от Белгия – 9 победи от 15 мача. Като гост от 7 мача имат 3 победи, 2 равни и 2 загуби.

В груповата фаза Стандарт Лиеж няма загуба като домакин този сезон, но са все равенства. Аякс е къде по-класен отбор от Селта и Панатинайкос, така че може да видим първата им загуба. Да, Аякс ще играе без някои от ключовите си играчи, защото вече продължава напред, но това не променя много нещата.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 2.00
  • Стандарт Лиеж да победи в първото полувреме @ 2.45