InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Стяуа – Цюрих – Лига Европа

styaua-tsyurihДата: 20.10
Час 20.00

Един от най-титулуваните отбори в Румъния, сегашния шампион и участник в Лига Европа Стяуа е на кръстопът. У дома са страхотни, но в евротурнирите не показват нужната игра. В последните 5 мача имат 3 победи и 2 загуби. След 12 мача за първенството се намират на 1-о място с 26 точки. В Лига Европа обаче са аутсайдерите в групата. Паднаха от Османлиспор и направиха равен с Виляреал.

Срещу тях е Цюрих, който заради слабото си представяне изпадна от Супер лигата на Швейцария, но получи право да играе в Лига Европа заради спечелената национална купа. В Първа лига нямат конкуренция. За 11 мача имат 27 точки и са на първа позиция. Головата им разлика е 24:4. В Лига Европа имат шанс да продължат, след победа над Османлиспор и загуба от Виляреал.

Двата отбора се срещнаха през 2009 година – завършиха наравно (2:2). Стяуа е фаворит в този мач за някои, но аз съм реалист. Очаквам да победят, но няма да е лесно. Могат да разчитат на това, че Цюрих е отбор, който не играе в елитната дивизия на страната си, което може да се отрази на играта. Стискаме палци на нашите съседи.

  • Прогноза:
  • Стяуа @ 2.00