InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Варберг – Сюрианска – Швеция Суперетан

Варберг - СюрианскаВарберг вървят в лек възход през последните 7 години. От 2010 насам се изкачиха от 4-о ниво до второ ниво – Суперетан. От 2012 не мърдат от там и подобряват позицията си постоянно. Готвят се за пробив в елита.

През миналия сезон завършиха на 5-о място, но сегашния сезон не започва добре – намират се на 7-а позиция. Само на точка са от 5-я Варнамо, но на цели 9 от плейофите за промоция. От последните 4 мача са взели само 1 точа. Преди това се радваха на серия от 5 победи. Сега е шанса да обърнат лошата тенденция.

Сюрианска са в ужасна форма. От 10 мача в Суперетан са без победа – 6 загуби и 4 равенства. Влизат в мача на 15-а позиция, само с 13 точки от 18 мача. Това ги оставя на 2 точки от групата за изпадане и на 5 точки от безопасното 12-то място. Те изпаднаха от елита през 2013, още им държи влага, а и изглежда скоро няма да се върнат там.

Далеч от дома са кошмарни – 4 от последните 6 са загуби. От началото на сезона имат 9 мача, без нито една победа. Варберг спечелиха 3 от последните 5, със само 1 загуба.

  • Прогноза:
  • Варберг @ 1.91