InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Виляреал – Атлетико Мадрид – Испания, Ла Лига

Виляреал се намира на 5-та позиция в Ла Лига с 23 точки. Те са на 2 точки зад гостите си от Атлетико Мадрид и с еднакви точки с отборите на 6-то и 7-мо място. В последните мачове не играят добре. В последните 5 имат само 1 победа и цели 3 загуби. В последните не са отбелязвали гол, но сега имат шанс да минат Атлетико.

Отборът от Мадрид е с 25 точки и е само на 3 зад Барселона и на 2 зад Севиля. В последния мач направиха нулево равенство с Еспаньол, което им попречи да се качат в топ 3. Победа в тази среща обаче им дава шанса да го сторят. Точната позиция ще зависи от мача между Барселона и Севиля.

Мачовете между тези два отбора по принцип са тежки. В последните 30 мача има 12 победи за Виляреал, 7 равенства и 11 победи за Атлетико. Виляреал печели 8 от 15 мача като домакин. Останалите са 4 равенства и 3 загуби. В последните 6 мача между тях си делят по 2 победи и 2 равенства. В последните 6 нито един от отборите не е отбелязвал повече от 1 гол – имат общо по 3.

Очаквам много напрегната и емоционална игра. Отборите са равностойни към момента, с леко предимство на Атлетико като форма, но пък Виляреал в миналото е показал много като домакин именно срещу тях.

  • Прогноза:
  • Под 2.5 гола @ 1.57
  • АХ – Виляреал +0.5 @ 2.00