InternetZalozi.com

Проверката на Rockland доведе до 8 ареста

30-original

Проверката на Rockland доведе до 8 ареста и разследване на спортен хазартен оператор, изпълняващите органи съобщиха в четвъртък

Операцията “Падам на дъното” протече 10 месеца и фокуса на следствието беше на нелагално високо лихвени заеми и офшорни онлайн хазартни сайтове каза Областния прокурор Томас Зугибе.

Изследователите конфискуваха незаконни хазартни документи, компютри и повече от $750 000 по време на обиски в Роклънд, Бъргън Каунти, Ню Джърси: Матаморас, Пенсилвания, Ню Йорк и Ориндж Каунти във Флорида.

Осемте арестувани са обвинени в събиране на залози и притискане на хора, който са взели пари на заем с лихви от 25%, да залагат всяка седмица или през седмица.

Сайтът за залози е давал на играчи и комарджии потребителски имена и пароли, за да правят различни залози, например да залагат на футболни и баскетболни мачове. Прокурорът от Rockland Доминик Криспино, каза: „Тези, които са с повдигнати обвинения са отговорни за управлението на сайта и са събирали пари от тези, които са залагали и са губили.

Back to Top