InternetZalozi.com

Как да регистрирам карта в сайт за залагания?

Депозирането на пари и тегленето на печалба става най-лесно с дебитна карта. Най-разпространената дебитна карта е VISA Electron или Maestro. Може да Ви бъде издадена от всяка българска банка.

Препоръчваме да използвате дебитна карта, защото по този начин не плащате никакви такси за депозиране и теглене на печалбата, а и всичко става по-лесно и по-бързо.

Най-добрите букмейкъри за регистрация чрез карта

*В сила са условията на букмейкърите!

При регистрация на дебитна карта в сайт за залагания обикновено се изискват следните данни:

  • Номер на картата – това е 16-цифреният номер на лицевата страна на картата. Написан е с интервал на всеки 4 цифри.
  • 16 цифрен код на дебитна и кредитна карта Visa

  • Име на притежателя на картата – имената, написани на лицевата страна на картата. ВАЖНО – името, с което сте регистриран в сайта, трябва да съвпада с името, изписано на картата!
  • Дата на издаване – ММ-месец и ГГ-година на издаване на картата.
  • Дата на валидност – ММ-месец и ГГ-година на валидност на картата. Обикновено валидността е изписана на лицевата страна на картата.
  • Номер на сигурност – това е 3-цифрен номер, изписан на гърба на картата. Обикновено на гърба са изписани последните 4 цифри от номера на картата и след това 3-цифрения номер за сигурност. Виж картинката по-долу.

Къде се намира 3 цифрен код за сигурност на дебитна карта

  • Номер на издаване – в някои сайтове за залагане (например bet365.com) има поле за въвеждане на „Номер на издаване“ на картата. Ако не знаете или нямате такъв номер, оставете полето празно.

След регистрацията на картата обикновено следващата стъпка е депозирането на сума за осъществяване на залози. Вижте тук: Как да направя депозит в сайт за залагания?