InternetZalozi.com Блог

Русия – Дания: Прогнозa и Статистика за Мача от Европейското Първенство

Русия Дания
Русия - Дания
21 Юни 22:00
Нашата прогноза: Победа за гостите

Най-вероятно отново ще наблюдаваме как руският национален отбор изпитва сериозни проблеми при организирането на атаката. Практиката вече показа, че датчаните показват страхотна игра в дефанзивен план. И в това отношение можем да допуснем сценарий, при който всичко ще бъде сведено до далечни удари към вратата, пазена от Шмайхел.

Разбира се все още очакваме звездното включване на Алексей Миранчук и Александър Головин, които биха могли да помогнат на своя отбор в този изключително важен момент. Но справката с мача с Финландия показва, че играта на двамата нападатели на руския национален отбор не спори. Що се отнася до защитния компонент, то именно тук са изразени най-големите проблеми в играта на Русия. Видяхме ги както срещу белгийците, така и срещу финландския национален отбор.

Русия срещу Дания

А предвид интригата в групата, очакваме защитата на Русия да се пропука отново не само от натиска на датчаните, но и от трибуните. От тази гледна точка не можем да говорим за каквито и да е било сериозни перспективи за продължаване в турнира за състава на Станислав Черчесов.

Националният отбор на Дания показа много добра игра срещу Белгия. Да, в крайна сметка отборът загуби, но въпреки това показа голям потенциал. Отборът ще бъде изключително мотивиран в предстоящия мач. В крайна сметка, единственото нещо за което ще излязат датските играчи е победа. В противен случай турнирът за датския национален отбор ще приключи.

Русия срещу Дания

Очакваме да видим доста висококачествена игра от страна на домакините. В центъра на терена тимът разполага с представители на най-добрите европейски отбори, които ще бъдат натоварени със задачата да създават пространства за офанзивните си съотборници. Същото качество виждаме и в дефанзивната линия на Дания.

Трудно е да се открои фаворит в предстоящата среща. Вземайки предвид домакинския фактор, си струва да подкрепим датчаните. Под овациите на своите привърженици, тимът на Дания ще бъде задължен да покаже най-добрата си игра. Също така в кадрови план, датчаните са обективно по-силни. Русия от своя страна няма какво да предложи, освен отдадеността на своите играчи.

Възможни стартови състави:

Русия: Сафонов; Джикия, Дивеев, Баринов; Кузяев, Головин, Зобнин, Оздоев, Фернандес; Миранчук; Дзюба.

Дания: Шмайхел; Кристенсен, Кяер, Вестергаард; Вас, Хьойберг, Дилейни, Мееле; Брейтуейт, Дамсгорд; Поулсен.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!