InternetZalozi.com

Критерии по които да изберете добър букмейкър

Преди да се впуснете в онлайн залаганията трябва да осъзнаете суровата истина – букмейкърите са създадени за да печелят. Те играят против вас, но вие спокойно можете да се пробвате да ги надвиете и да спечелите пари. Преди да навлезете в онлайн залаганията трябва да откриете добър букмейкър и то един от най-добрите, защото само така ще получите максималното докато играете в сайтовете за онлайн залози. Ето някои насоки при избор на букмейкър.

На кои спортни сайтове може да залагате

*В сила са условията на букмейкърите!

Какво предлага добрият букмейкър

Препоръчваме единствено най-добрите букмейкъри, които поддържат най-високите стандарти за качество и отговарят на описаните по-долу основни критерии.

Бонуси за добре дошли

бонус депозитТова са известните бонуси при регистрация на нов акаунт. Те могат да са фантастични но не се подлъгвайте единствено по апетитните оферти, защото те не са нещото което трябва да търсите на първо място. Бонусите за добре дошли предлагани от букмейкърите варират от 100% върху депозита при Bet365, през безрисков залог при Sportingbet, до размера на първия залог – бонус предлаган от повечето букмейкъри. Трябва да се запознаете с условията по тези бонуси, защото може да се наложи да изиграете сумата 2 или 3 пъти преди да можете да я изтеглите. Тези бонуси са предимно за забавление защото са безплатни. Далеч по-ценното са нормалните игри и коефициенти предлагани от букмейкъра.

Видове игри и пазари

Утвърдените, по-големи компании обикновено предлагат най-голямо разнообразие на игри и по-атрактивни коефициенти. Букмейкъри като Betfair, Sportingbet, Efbet и Bet365 са водещи що се отнася до пазарно присъствие. Тези лидери в индустрията предлагат голямо разнообразие на коефициенти и по-висока потенциална печалба. Но красотата на залаганията е в това, че може да имате сметки при няколко различни букмейкъра и да вземете най-добрия възможен коефициент за дадено събитие.

Онлайн букмейкърите предлагат много интересни функции като залози на живо, залагания на азиатски хендикап, различни начини за изплащане на печалби, картина на живо, резултати и много промоции. Всички тези неща са прекрасно допълнение към основните пазари. Betfair например са известни със своите специални оферти за върнати залози, като постоянно предлагат нови и нови промоции. Bet365 от друга страна предлагат постоянни оферти като 100% бонуси за футболни залози и застраховка при краен резултат 0-0 за определени мачове. Всички тези промоции са добре дошли особено ако вече сте взели решение да заложите на това събитие. Възможността да получите обратно сумата на залога при определен изход от срещата е доста примамлива.

Спортни залози

спортни залозиБез съмнение вие ще прекарвате по-голямата част от времето си в секцията със спортни залози. Задайте си няколко въпроса. Как функционира платформата, лесна ли е за ползване и навигация? Съществува ли разнообразие на събитията и типовете залози? Лесно ли се поставя залог? Лесно ли се залага на комбинация? Лесно разбираеми ли са коефициентите и игрите? Намерете уебсайт, който е лесен за навигация и не дразни очите. Въпреки че не е от първостепенно значение, винаги е по-добре да ползвате естетически добър сайт. Спортните залагания са същността на всичко. Разберете тях, а останалото ще е фасулска работа.

Марж на букмейкърите

Ето че отново ще споменем за маржините с помощта на които букмейкърите печелят от дейността си. Доста е трудно да прочетете за размера на маржа в сайтовете на отделните букмейкъри. Освен това, процента е различен при различните спортове и игри. В секцията където разясняваме всичко за коефициентите споменаваме и за маржовете и това от какво печелят компаниите. Когато избирате букмейкър трябва да намерите такъв с възможно най-нисък марж, защото това означава, че операторът печели по-малко за сметка на хората. Ако един букмейкър оперира при марж 111%, а друг при 105%, то по-добре е да изберете втория. Напишете си домашното.

Обслужване на клиенти

обслужване на клиентиНеща които са често пренебрегвани, но според нас трябва да бъдат едни от главните фактори при избор на онлайн букмейкър са обслужването на клиенти и репутацията. Търсете компания предлагаща обслужване 24 часа, 7 дни в седмицата, защото само така ще си гарантирате помощ по всяко време и по всякакви възможни въпроси, дори и в разгара на нощта. Начините за връзка, тегленията, депозитите, таксите и управлението на сметката са главните елементи, които трябва да разгледате при избор на букмейкър.