букмейкъри с лиценз в България

Дартс Онлайн Залози – Ръководство и Съвети как да Залагате

Огромната популярност на спортните дартс онлайн залози вероятно се дължи на неговата достъпност и спокойната атмосфера в игрите. Атмосферата при дартса е невероятна, особено на големите турнири. Музиката, поведението на играчите на сцената, окуражаването от публиката – всичко това прави дартса един пълен с енергия и вълнуващ за гледане спорт. Съществуват много различни възможности за залагане на дартс, които определено си струва да проучите.

Как да Залагате на Дартс

Логично е, че дартсът става обект на интерес от страна на повечето сайтове за спортни залози само около някой голям турнир предаван по телевизията като Световното Първенство, Премиър Лигата или Световните серии. Точно при тези турнири интересът към залозите на дартс нараства изключително много, като хората се опитват да отгатнат победителя и да спечелят пари от това.

Подобно на други спортни залози, най-добрите коефициенти за фаворитите се предлагат още преди старта на турнира. Въпреки това обаче, не трябва човек да се ограничава единствено до тези дартс онлайн залози, защото съществуват още много опции. Има доста пазари, които може да погледнете, като при тях се намалява риска от загуба на пари в сравнение със сценария ако ги заложите на един единствен състезател. Погледнете например залога за спечелването на част и ще откриете, че не всичко е свързано с победителя в мача или турнир. По принцип във всеки турнир има няколко големи фаворита и те почти винаги достигат до финалната фаза. Разбира се, понякога има и изненади – случва се добър играч просто да няма ден и да загуби преди достигане до четвъртфиналите. По принцип обаче, в този тип залози има стойност, и те са доста популярни сред залагащите онлайн.

Оператори при които да направите дартс залог

*В сила са условията на букмейкърите!

Популярни Залози на Дартс

Заедно със залозите на победител в турнира и стандартните залози за победител в отделните мачове, вие може да откриете и много други възможности при букмейкърите за дартс онлайн залози – например точен резултат и дори Хендикап. Може дори да се пробвате да отгатнете общия брой на рундовете в мача, кой първи ще достигне до 180 точки, и дали първият дарт в мача ще е тройно двадесет. Предлагат се и много други залози – като например печелившия цвят на двойните в първия рунд. Никога няма да почувствате излишък от залози на дартс – където и да погледнете ще откриете с изненада колко много пазари и коефициенти се предлагат.

Залози на Дартс на Живо

дартс онлайн залозиДартсът е много динамичен спорт, характеризиращ се с много обрати в различните рундове в мача. Това го прави доста интересен за залагания на живо. Може да внесете допълнителна емоция в мачовете докато гледате именно като заложите на живо. Дартс срещите се променят динамично и може да грабнете висок печеливш коефициент и съответно печалба. Подобно на коефициентите преди старта на мачовете, вие няма нужда да се ограничавате само до залог на този играч който ще спечели срещата. Търсете алтернативни залози – например тези за победител в първия рунд или за точен резултат. Погледнете различните възможности и за точки за даден играч при първото му хвърляне. Играта е бърза и динамична, затова и вие трябва да реагирате по подобаващ начин.

Съвети за Дартс Онлайн Залози

В дартса има толкова дребни нюанси и детайли, че залозите на живо могат да са доста трудни за тези които не внимават или не успеят да се отърсят от емоцията и вълнението. Много е важно да не забравяте за стратегията си и да не преминавате границите. Следенето на срещите на живо е най-добрия начин за да държите нещата под контрол. По този начин ще може да видите как даден играч се справя в течение на мача и вие ще може да напаснете стратегията си спрямо мача в движение. Това е валидно дори и за най-обикновените залози на живо – за победител в дадена серия. Търсете букмейкър, който предлага освен коефициенти и картина от мачовете на живо. Така ще може да залагате и да следите срещата от едно място.