букмейкъри с лиценз в България

Други видове спортни залози – допълнителни възможности за игра

В този раздел разглеждаме някои от най-популярните видове спортни залози. Разбира се ще е непосилна задача да споменем всеки един вид съществуващ на пазара. Целта ни е да ви предоставим едни добри базови знания за най-популярните типове онлайн залози предлагани от букмейкърите.

Някои от най-разпространените видове спортни залози са фиксираните залози за мач, хендикап, Азиатски хендикап, над/под и залози на живо. Всяка от тези групи спортни залози е представена детайлно в нашия сайт, като ние разясняваме плюсовете и минусите на всяка, реалната и стойност, как работят коефициентите, и много други неща.

Вие може да откриете и много други, по-малко популярни залози, затова нека да споменем някои от най-интересните от тях.

Сайтове с допълнителни опции за спортни залагания

*В сила са условията на букмейкърите!

Алтернативни футболни залози

борси за други видове спортни залозиФутболът е най-популярния спорт в света и предоставя неограничени възможности за залагания. Нека да разгледаме някои непопулярни футболни залози на които може да хвърлите око, ако решите да навлезете по-надълбоко в онлайн залаганията. При всеки залог споменат тук, както и при който и да е друг срещнат залог, винаги се старайте да правите подходящото задълбочено проучване преди да пуснете фиша.

Залози с две неизвестни

Съществуват залози и с две неизвестни. Например: Голмайстор и резултат / И двата отбора да отбележат. При тези залози се предлагат огромни коефициенти, просто защото рискът е по-голям заради двете неизвестни. Може да заложите на Първи голмайстор и точен резултат едновременно, като при този залог коефициента ще е много атрактивен. При залога и двата отбора да вкарат гол е по-просто – Тим А и Тим В трябва да вкарат поне по 1 гол в мача. Това са два примера за високо рисков залог – такъв който се предлага от всички букмейкъри, но бива избягван от повечето хора.

Често по-добрият вариант е да пуснете две отделни фиша – например индивидуални залози на първи голмайстор и победител в мача. Ще получите ли по-добри коефициенти? Разбира се, че не, но поне ако не познаете една от двете селекции вие все пак ще спечелите от другата. Бъдете предпазливи при всякакви залози включващи две неизвестни.

Видове спортни залози – Алтернативи на хендикапа

Съществуват някои алтернативи на хендикапа, като такива могат да бъдат открити в залозите на резултат. Може да изберете печеливша разлика, най-резултатен тим, Отбор А да вкара 2 или повече гола, Общ брой голове, Над/под и др. Има доста видове залози, които си заслужават да им обърнете внимание, но трябва да разберете дали те предлагат същото съотношение риск/стойност спрямо стандартните залози на мач. Залозите 1Х2 обикновено са с най-голяма заложена печалба за букмейкърите, така че може би е добра идея да погледнете към нещо друго.

други видове спортни залози

Борси за залози

Не всички онлайн букмейкъри предлагат традиционните и познати коефициенти. Компании като Betfair и Ladbrokes предлагат възможността да заложите за и против дадена селекция, като при тези борси за залози вие реално залагате срещу други хора като вас. Борсите за залози не работят с заложена печалба, но за сметка на това вие плащате комисионна при познат изход.

Дългосрочната цел при борсите за залози е да създадете предимство като може да заложите едновременно за и против дадена селекция, създавайки сценарий при който сте на печалба независимо от крайния изход. Това може да се постигне при всеки вид спорт – тенис, голф, футбол, моторни спортове и други. Имайте в предвид, че за разбирането на борсите за залози се изисква известно време.

Как да залагате!

При такова голямо разнообразие на предлагани спортни залози почувствахме необходимост да ги разясним в детайли в отделни раздели в този сайт. Изберете тема която ви интересува от менюто, за да прочетете всичко за различите видове залози предлагани от букмейкърите.