букмейкъри с лиценз в България

Ръководство и Съвети за Онлайн Залози на Конни Надбягвания

Съществуват много възможности за онлайн залози на конни надбягвания, понеже това е един от най-известните и поддържани спортове от онлайн букмейкърите по цял свят. От тръпката на Gold купата в Челтнъм, до Тройната корона в САЩ и Купа Мелбърн в Австралия; от чистите надпревари до преследванията – сезонът е изпълнен с вълнуващи стартове през цялата година.

Как се Правят Онлайн Залози на Конни Надбягвания

онлайн залози на конни надбягванияПринципът е прост – трябва да погледнете картата и да изберете някой кон, който смятате че ще спечели. Картата на надпреварата включва всички участващи коне в конкретната гонка. Когато става въпрос за онлайн залагания, вие ще видите отделните коефициенти на конете до тяхното име. Трябва да направите внимателна преценка, обикновено на база на статистиката за формата, и да изберете вероятен победител. Може да заложите или на победител, или на призово място. Когато заложите на призово място и избраният кон спечели, то вие ще получите пълната сума на печалбата, но ако се класира на място /второ, трето или дори четвърто при някои надпревари/, то вие ще получите печалба на база ¼ от коефициента за победа.

Това най-общо представляват описаните онлайн залози на конни надбягвания. Те могат да станат доста вълнуващи за вас във времето. Поставянето на залога е лесно, но спечелването не е толкова лесно. Ако сте виждали хора с глави наведени над вестника в изучаване на формата на конете и жокеите, то за това най-вероятно има причина. Получаването на възможно най-голям обем информация за състоянието на пистата, конете, жокеите и друго ще ви помогне да направите един по-добър избор.

Заложете на конни състезания чрез тези букмейкъри

*В сила са условията на букмейкърите!

Форма и Статистика

конни надбягванияКонните надбягвания се основават в голяма степен на формата и статистиката. Наистина, сериозните хора, които залагат на тях изучават задълбочено формата преди надпреварата. Защо? Някои коне се представят по-добре в определени ситуации – например те се нуждаят от твърда писта за да извлекат максималната скорост. Други са по-издръжливи и могат да се справят отлично на тежки, разкаляни терени. Това са много важни фактори за успех при всени вид онлайн залози на конни надбягвания. Определени жокеи се справят по-добре с конете от други, а много важен фактор е и моментната форма.

Ще откриете текущата форма на конете в състезателната карта изразена в нещо като 98235 непосредствено до името. Това са последните класирания на коня в надпреварите, като най-скорошните са от дясно. Ако видите кон с много първи и втори места, то той най-вероятно е силен. Разбира се това е само върхът на айсберга. Тази информация не е гаранция за това какви са били условията, кой жокей го е водил и какво е било нивото на конкуренция. Трябва да задълбаете по-надълбоко в статистиката на конните надбягвания – потърсете директните линкове към онлайн букмейкърите или ресурси като Racing Post, които дори дават прогнози. Разбира се трябва да споменем, че когато говорим за онлайн залози на конни надбягвания, всичко опира и до късмет – конят просто може да няма ден и да загуби от друг с много по-голям коефициент.

Съвети за Залагания на Коне

Съществуват доста неща на които може да обърнете внимание, като няма нужда да плащате нищо. Просто влезте в сайта на някой онлайн букмейкър и ще видите доста обширна статистика за надпреварите, която ще ви помогне в избора. Най-добре е да подсигурите залога си, затова винаги гледайте и коефициента за място – не само този за победа.

Видове Залози на Конни Надбягвания

конни надбягвания на живо Може да погледнете и отвъд простите онлайн залози на конни надбягвания – тези за победа или място. Може да комбинирате няколко състезания в един фиш. Например, може да играете с колонка от 3 старта като заложите на фаворитите в трите надпревари. Може да играете с по-голям акумулатор или покриваща комбинация като Щастливите 15. Ще срещате доста често тази комбинация – тя включва четири селекции, а залозите при нея са 15 – четири единични, шест двойни, четири тройни и четворен акумулатор. Може да изберете и Трифекта, чието име означава първите три коня финиширали в състезанието в точно този ред. Отметка при Трифекта ще ви даде възможност да заложите на първите три коня, без значение от точната им подредба. Разнообразието от залози при конните надбягвания е голямо.

Заложете Чрез Totepool

На тази игра често не се обръща нужното внимание. Британският totepool включва залагането на малка сума на изхода от шест специално избрани надпревари. От всички пари събрани от залозите се събира джакпот. Ако вие сте единствения човек познал победителите ще спечелите цялата сума на джакпота, но ако има още познали вие ще споделите сумата с тях. Предлагат се и бонуси за място, така че тази игра има голям потенциал да ви донесе печалба.

В крайна сметка, изцяло от вас зависи дали направените онлайн залози на конни надбягвания ще са сложни или лесни. Красотата им е свързана с бързото развитие, което означава че вие бързо може да натрупате банка или да имате повече шансове да компенсирате загубите. Намерете букмейкър с добро покритие на коне и вземете някоя специална оферта като Гарантиран залог или Върнат залог при оттеглен кон. Различни промоции и оферти се предлагат преди и по време на големите стартове от Челтнъм и Гранд Нейшънал.