букмейкъри с лиценз в България

Прочетете Нашите Ръководство и Съвети за Крикет Залози Онлайн

Заради голямото разнообразие на крикет залози онлайн, мачовете привличат доста хора и стават популярни сред залагащите. От приятелски срещи до интересните и оспорвани мачове от Голямата 20-ца, крикетът е доста динамичен спорт за залагания. Спортът е интригуващ, а залаганията на тези срещи, особено на живо, са доста популярни. Разнообразието от залози и коефициенти е голямо – не само на големите крикет турнири, но и при индивидуалните срещи.

Как да Залагате на Крикет

игра на крикетНай-очевидното начало на крикет залозите е просто да изберете изход от мача – 1х2. Трябва да отгатнете кой тим ще спечели. Равенството никога не бива да бъде изключвано като вероятен изход на крикет мач. Те се случват, макар и по-рядко. Освен тази залози, има и много други от които да избирате, независимо дали става въпрос за някой турнир или случаен мач от някое първенство. Открийте надежден букмейкър, който покрива спорта крикет добре и предлага много опции за залагания. При този букмейкър трябва добре да виждате формата на отборите за да може да вземете по-лесно решение. След залозите на мач, хората често поглеждат и към други опции – като залог за шампион в някое първенство или купа.

Къде имате възможност да заложите на крикет мач

*В сила са условията на букмейкърите!

Видове Залози на Крикет

 Освен на мачове и шампион, може да погледнете и към други пазари. Когато става въпрос за крикет залози онлайн, може дори да пробвате високите коефициенти на Точния резултат. Алтернатива на тези залози са залозите за серия победи на даден отбор. Не забравяйте за равните мачове и за това, че отбор може да победи 5 поредни срещи с 1-0, също както и да бие с по 5-0. Съществуват и коефициенти за ининг победа, ако искате да разберете дали печелите по-скоро – тогава залагате за победа на отбор в даден ининг.

Кой ще спечели жребия с хвърлената монета също може да е голям фактор за изход от първия ининг, защото условията фаворизират или отслабват единия отбор. Ако сте запален крикет последовател, може да търсите залог за топ играч от Англия в един мач или в серия. Тук знанията ви ще са от особена полза – този който познава в детайли формата на играчите и отборите като цяло може да има голямо предимство. Така наречените крикет залози онлайн на индивидуални играчи също са много популярни сред залагащите на спорта. Преди дадена серия може да заложите на батсман, най-резултатен играч в първия ининг, първи хоул и други.

Залози на Крикет на Живо

крикет залози онлайнЗалагащите на крикет срещи с повече познания може да почустват ритъма на играта и  да реагират бързо. Живите залози са един много добър начин за подсигуряване и компенсиране на залозите поставени преди началото на срещата.

Да кажем, че избирате Англия като победител в даден мач, но срещата е към края си, а нещата в играта на тима не вървят и той има шанс да не постигне желаното. Ако нещата не се развиват по план, може да заложите срещу Англия на живо с цел да покриете евентуални загуби ако другият тим спечели срещата.

Съвети за Крикет Залози Онлайн

В крикета съществуват много променливи фактори, за което много от залагащите не са наясно. Всичко от състоянието на тревата до условията на времето ще помогнат или попречат на единия отбор. Винаги, абсолютно винаги преглеждайте статистиката преди да заложите (например в Cricinfo). Гледайте неща като информация за последните срещи между отборите, детайли за турнирите и други. Имайте в предвид и че условията за крикет в Англия са коренно различни от тези в Австралия например. В никой друг спорт условията не влияят толкова много на изхода на срещите както при крикета. За щастие, тук помага статистиката. Използвайте я по предназначение.