букмейкъри с лиценз в България

Правила и Условия на Букмейкърите – Кои са Изискванията за да Залагаме Онлайн

Може изобщо да не ви е минавало на ум да отворите и прочетете страницата с правила и условия на букмейкърите, който сте избрали. Тази специална страница се среща във всеки един сайт за залагания. Обикновено е скрита в раздел „помощ“ и се отваря след кликване върху малък линк.

Прегледайте Регистрация

terms and conditionsПрочитането и разбирането на всичко е доста тежка задача. Страниците с правила и условия на букмейкърите са дълги и често включват термини от правото, което означава, че те не са най-интересното нещо за четене. Въпреки това, дори един бърз поглед върху няколко важни неща ще ви помогне да добиете представа за букмейкъра и неговите условия. За различните игри се прилагат различни правила. Например, при покера условията нямат нищо общо с тези при спортните игри, включително и бонус офертите.

С кликване върху бутон „регистрация“ вие автоматически се съгласявате с условията и правилата за ползване на сайта. Трябва да потвърдите, че сте прочели и разбрали всичко – дори и да не сте, от вас се изисква потвърждение. След това всеки път когато заложите на дадено събитие вие сте обвързани със съответните правила приложими за него. Ние препоръчваме единствено букмейкъри, които прилагат максимално високи стандарти за качество.

Вижте изискванията на следните сайтове за залагания

*В сила са условията на букмейкърите!

Правила и Условия на Букмейкърите за Спортни Залози

правила и условияТова е разделът, който вероятно ще поглеждате най-често. В него ще откриете определените правила за различните видове спорт. Например, ще може да прочетете какво се случва със залога ви ако събитието е отменено или прекратено. При футболните мачове ще прочетете в детайли условията за краен изход /90 минути/ и всички останали залози. При конните надбягвания ще прочетете какво става при равенство след фотофиниш.

Лимити на Акаунта

Както вече споменахме в раздела за методите на изплащания / трансфери, съществуват различни лимити за максимален и минимален депозит, който може да осъществите. Лимитите са фиксирани в зависимост от избрания начин на плащане. Някои букмейкъри позволяват и ръчно задаване на лимит на депозита, като по този начин вие няма да може да депозирате повече от определена сума за даден период от време – например седмица. Така ще може още по-добре да поддържате финансите си под контрол.

Съществуват и максимални размери на възможната печалба – те също могат да бъдат открити в раздел „Правила и условия“ в сайта на съответния букмейкър. Обикновено, тези лимити се прилагат за период от 24 часа за всеки спорт. Лимитите варират според различните букмейкъри, като например Bet365 имат лимит от 2 милиона лева за печалби от международни срещи и Висшата лига. По-слабите първенства и дивизии имат по-ниски лимити. При конните надбягвания лимитът за печалба е 1 милион, при голф е 500 хиляди, а при крикет 100,000 за всички видове залози.

Колко Можете да Заложите?

Минималната и максималната сума, които може да заложите на дадено събитие се различават при отделните букмейкъри. Повечето от големите компании нямат максимални лимити за залози. Разбира се, тук ограничението е до максимално допустимата сума на печалбата за съответното събитие.

Спрян или Изтрит Акаунт

Трябва да следвате стриктно правилата определени от букмейкъра. Ако нарушите условията вашият акаунт може да бъде прекратен. Това може да се случи при неплащане на отрицателен баланс по сметката, ако мамите или злоупотребявате с уеб сайта. Акаунтът ви ще бъде затворен и ако не е ползван в рамките на определено време – обикновено една година.