букмейкъри с лиценз в България

Онлайн Залози на Ръгби – Ръководство и Съвети как да Залагате на Ръгби

Големите ръгби турнири (като Световната Купа, Шестте нации и Ръгби Шампионата) се радват на най-голям интерес сред феновете, които предпочитат онлайн залози на ръгби. Тези събития привличат огромно внимание, затова е съвсем естествено букмейкърите да предлагат много възможности за залагания на мачовете от тези турнири. Освен големите турнири се предлагат и залози на местните шампионати, приятелски срещи и други ръгби мачове. Общо взето, възможностите за залагания на този спорт са доста, и то през цялата година. На пръв поглед онлайн залози на ръгби приличат на всеки друг тип спортни залози, като например футболните. Реалността обаче е, че в залозите на ръгби има специфики и всеки решил да се впусне в тях трябва да отдели време и да се запознае с новия спорт.

Къде са най-добрите опции за ръгби залози

*В сила са условията на букмейкърите!

Как да Залагате на Ръгби Мачове

онлайн залози на ръгбиПо отношение на залаганията, ръгбито е малко по-различно от традиционните залози на футболни срещи, които също сме разгледали обстойно в нашия сайт. Като най-елементарни се считат залозите за победител в турнир или в отделна среща. Отгатването на турнирен победител може да ви осигури висок коефициент, съответно печалба. Например, може да подкрепите отбор за спечелване на титлата в Англия, или да заложите на друг за изпадане от Висшата Лига. Клубните турнири по ръгби предлагат малко по-високи коефициенти от международните турнири, когато става дума за онлайн залози на ръгби. Това е заради по-равностойните тимове в местните шампионати, докато при турнирите между отделни нации има по-големи разлики.

В международните турнири доста хора залагат срещу Нова Зеландия. Това се отнася за Ръгби Шампионата и за Световната Купа. Турнирът на Шестте Нации от северното полукълбо е по-равностоен, но поне половината от отборите в него нямат никакви шансове за спечелване на титлата. Доминация и фаворити – това са двете думи най-добре описващи залозите на ръгби. Такава е самата природа на спорта.

Популярни Залози на Ръгби

ръгби играчВидовете онлайн залози на ръгби не винаги носят най-голяма стойност. Причината се крие в силните тимове, които почти винаги печелят срещите си. Ръгбито не е като футбола, където аутсайдерът има голям шанс да победи и срещите са по-непредсказуеми. При ръгбито, слабият тим трябва да се труди много за да успее да пребори фаворита, заради броя на ударите и опитите за гол. Обикновено е много лесно за фаворитите да наваксат и да се върнат в срещите. Не е като да защитаваш един гол предимство в рамките на целия мач.

Точно затова, ако търсите висока стойност вие трябва да погледнете към коефициентите за хендикап и печеливша разлика. Тези видове залози позволяват на играещите да получат по-голям коефициент като подкрепят неочакван развой на срещата отново при победа на фаворита. Тогава трябва да познаете единствено с колко точки ще спечели фаворита, или казано другояче – с колко точно ще загуби аутсайдера. Други популярни залози на ръгби са Първи играч отбелязал точка, Последен отбелязал, Общ брой на точките, Четни/нечетни точки и други.

Залози на Ръгби на Живо

Повечето онлайн букмейкъри предлагат богато разнообразие на залози на живо на ръгби срещи. Най-атрактивни сред видовете онлайн залози на ръгби са тези за голмайстор, общи точки и победител. Особено залозите за победител на живо са доста по-атрактивни от тези преди началото на срещите. Освен това се залага масово на следващи отбелязани точки.

Съвети за Онлайн Залози на Ръгби

игрище за игра на ръгбиВ повечето случаи е добре да стоите на страна от залозите за победител. Имащите опит със залози на футболни срещи често си мислят, че същата схема ще проработи и при ръгбито. На първо място, резултатите в ръгби срещите се определят по различен начин, нямащ нищо общо с този при футбола и отбелязването на голове. Там обикновено вкарват гол 1-2 играчи, докато при ръгбито целият отбор играе в пакет и е много трудно да се отгатне кой точно играч ще отбележи първи. Придържането към алтернативни пазари, например общи точки, хендикап, печеливша разлика и др, е най-добрия начин за впускане в залозите на ръгби, защото много голям процент от фаворитите печелят срещите си и коефициентите за тях са много ниски.