букмейкъри с лиценз в България

Значение на системите за спортни залози

Вероятно в бъдеще ще се сблъскате с много видове системи за спортни залози, но сега нека да изясним най-важното нещо. Какво точно представлява една система? Накратко, това е стратегия за залагания базирана на строго определени правила, които трябва да се спазват. Защо? Причината е, че вече сте направили обширно проучване, разглеждали сте статистика и история, и в крайна сметка сте открили добър начин за печелене на пари. Защо ви е да се отклонявате от пътя?

Относно системите за залагания

Всички системи за спортни залози, могат да придобият абсолютно всякаква форма. Вие определяте правилата на играта. Да кажем, че сте прекарали известно време в проучване и сте открили следната тенденция – голям процент от отборите във Висшата Лига, които играят мач от UEFA Лига Европа в четвъртък и загубят срещата си, не успяват да спечелят домакинския си мач от шампионата в края на седмицата. Това е само един пример какво може да означава една система за спортни залози.

Изберете сайт на който да заложите

*В сила са условията на букмейкърите!

Онлайн спортни залагания – Печеливши залози и стратегия

системи за спортни залозиСистемата може да има различна форма и да се базира на различни статистически, психологически и други аспекти от играта. Например: залог на Манчестър Юнайтед за домакинска победа на 0, когато тимът е отбелязал точно 2 гола в последния си мач като гост. На практика тази система се основава изцяло на статистическите данни.

Целта на  системите за залагания, е да откриете залог и коефициент, който може би е подценен от букмейкъра. Ако във вашите системи за залагания комбинирате различни фактори, то може и да се окажете с относително предимство когато поставяте залога си. Разбира се, в определени ситуации коефициентите може да не са ви изгодни – тогава просто не играйте. Имайте няколко различни системи на които да се уповавате и избирайте тази при която коефициентите са най-изгодни за вас към момента на залагане.

Системи за спортни залози – Стратегии и тактики

Има два главни пътя по които може да поемете. Може да откриете сайт със съвети и системи за залагания, или пък да си разработите своя собствена система. Преди да пристъпите към създаването на собствена уникална система е добре да натрупате определен набор от знания за залаганията. Напишете си домашното, отделете време и усилия, защото те рано или късно ще се възнаградят. Нещата не могат да се случат бързо, но ако сте упорити и последователни вие неизбежно ще постигнете успех.

Целта на всички системи за залагания, е да печелите пари, но не в краткосрочен, а в дългосрочен план. Ето защо системите за спортни залози са много важни. Намерете време и влезте в Интернет. Разгледайте статистиката и търсете тенденции – като повтарящи се събития. Например, може да откриете, че мачовете на даден отбор почти винаги завършват с резултатност по-висока от 2.5 гола, ако са срещу отбор от втората половина на таблицата. Може да откриете и много други тенденции – например че даден отбор умее да се връща в мача при изоставане 1-0 след първите 20 минути – тогава залозите „На Живо“ са една добра възможност да изпробвате шанса си.

Мартингейл

система за залагания мартингейМного популярен пример сред системите за спортни залагания е „Мартингейл“. Тя се основава на едно просто правило – удвояване на залога след загуба. Ако първият ви залог е на стойност 1лв и загубите, следващия е 2лв. Ако и вторият загуби, то следващият фиш е за 4лв, и т.н…. докато не спечелите. Всичко звучи много добре на теория, но нещата могат бързо да излязат извън контрол. При тази система може бързо да се окажете без капитал и да банкрутирате. Това е само един пример за система за спортни залози, която може да приложите.

Системи след проучване

Проучвайте статистиката във спортните сайтове за залагания. Тя е ваш главен съюзник и е винаги на разположение щом стане дума за системи за спортни залози. Проучването е най-добрия начин за откриване на тенденции от начинаещите в залаганията. Започнете с един отбор от дадено първенство и постепенно разширявайте областта на проучване. Бавно изграждайте основата на системите, а ако откриете тенденция пропусната от букмейкъра – заложете с увереност.