букмейкъри с лиценз в България

Методи за Теглене от Букмейкър – Как да Получим Своите Печалби Онлайн

Ако вече сте се впуснали в залаганията и сте спечелили, то вероятно средствата във вашата сметка са нараснали и може да преминете към определени методи за теглене от букмейкър. Ако пожелаете, и по всяко едно време, вие може да изтеглите част или цялата сума от вашата сметка при букмейкъра. Онлайн букмейкърът е задължен да ви преведе изисканата от вас сума, но разбира се и тук се прилагат някои специфични правила и условия. Ориентирайте се към най-добрите компании – информирайте се за условията за теглене на суми и вземете най-доброто решение за вашите средства. Ние препоръчваме само букмейкърите със най-високи стандарти за качество.

Букмейкъри които ще ви изплатят дължимата сума

*В сила са условията на букмейкърите!

Връзка между Тегления и Изплащания

Тегленията обикновено са една доста бърза и лесна операция. Нареждане за теглене на пари от букмейкъра към вас се случва толкова лесно, колкото и депозирането на средства. Обикновено трябва само да посетите сайта и да влезете в сметката си, където ще откриете линка за теглене. В повечето случаи ще може да теглите пари с помощта на същия метод използван за депозирането. Това означава, че ако сте депозирали чрез PayPal, то ще трябва да ползвате същия и метод и за теглене.

В случаи, че не може да използвате дадените методи за теглене от букмейкър (например заради затворена PayPal сметка), букмейкърът позволява изплащане чрез банков трансфер директно към вашата сметка. Това става чрез попълване на данните за сметката онлайн, когато нареждате изплащането. За да получите сумата трябва да почакате известно време. Тегленията по кредитни и дебитни карти се приключват в рамките на 2-5 работни дни, докато при електронните платежни срества като Skrill се чака от няколко до 24 часа.

движение на средства

Такси при Теглене от Букмейкър

Обикновено няма такси при теглене на суми от онлайн сметката ви, но понякога такива се прилагат при нареждане на банков трансфер. Възможно е и банката да начисли отделна такса при постъпване на превода. Най-добре е винаги да проверявате наличните такси преди нареждане на изплащане.

Начини за Плащания

Методите на тегления и изплащания са сходни. По какъвто начин превеждате пари по сметката си, по същия начин може да изтеглите пари обратно. Минималната сума при всички методи за теглене от букмейкър се различава при различните компании, но най-често тя е в рамките на 10 лв. Изплащането към кредитни и дебитни карти е по-бавно от това при трансфер чрез електронни платежни средства. Може да нареждате преводи колкото често искате, но все пак е добре да се запознаете с условията на всеки букмейкър.

Методи за Теглене от Букмейкър и Бонуси

Нещата могат доста да се усложнят щом са намесени пари получени като бонус. Съществуват доста условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да може да изтеглите суми от бонуси и безплатни залози. Всякакви подобни суми трябва да бъдат изиграни няколко пъти преди да могат да бъдат изтеглени. Именно затова не очаквайте да можете да изтеглите бонус средствата много бързо.