букмейкъри с лиценз в България

Ръководство и Съвети при Онлайн Залагане на Тенис

Едно от най-добрите неща в залозите на тенис и този спорт е това, че сезонът практически покрива цялата календарна година. Началото на срещите е още в разгара на зимата, така че любителите на тениса не са лишени от възможността да гледат любимия спорт и да залагат на него. Още нещо хубаво свързано с тениса е смяната на кортовете в течение на сезона, което означава, че определени тенисисти са в различна форма през годината. Освен това, трябва да добавим и големите шампионати на ATP и WTА.

Хазартни сайтове за почитателите на тенис

*В сила са условията на букмейкърите!

Ръководство за Тенис залози

В света не са много играчите, които се борят за големите титли от турнирите. Това намалява драстично възможните тенисисти с шанс да спечелят някой голям турнир – като турнир от Големия шлем или ATP 1000. Това е добре за всички залагащи, защото те автоматически ще изключат огромен процент тенисисти като вероятни победители. Накратко, залагането на фаворита при тениса не е лоша стратегия по принцип. Ако може да отгатнете финалната четворка в някой турнир, също ще сте много близо до голяма печалба.

Ако търсите малко повече шансове за печалба, то може да погледнете встрани от залога за победител или финална четворка. Например, мачовете от четвъртфиналите са една добра възможност. Не е задължително винаги да отгатвате победителя от турнира – нещо за което не всички хора са наясно /особено новаците/. Оглеждайте се за играчи извън водещите, които имат потенциал да достигнат до четвъртфиналите. Това не означава, че те имат шанс да станат шампиони – стига ви да направят пробив до последните 8 или 16. Друга възможност за всички залагащи е подкрепянето на няколко добри играчи за достигане до финал и реализиране на малка печалба.

залаганията на тенисОще една опция за залагане на победител в турнир е разделянето на залога например на трите най-силни тенисиста. По този начин може да се опитате да изкарате малка печалба от единия, като тя да покрие загубите от другите два залога. Разгледайте специалния раздел в този сайт за залагания за да разберете повече за това как може да разпределите парите си.

Как да Заложим на Мач?

Всяка седмица има огромен брой срещи по тенис от различните турнири, затова шансовете за печалба са големи. Нещо специфично за залаганията на тенис мачовете е това, че коефициентите при тях по-принцип не са толкова големи. Например, ако играе фаворита коефициента за негова победа е доста малък, което ще ви донесе скромна печалба. При тези ситуации, може да потърсите по-добри коефициенти в различните игри за този мач – например да заложите на фаворита да спечели с 2-1 или 3-0 сета. Може да се надявате, че аутсайдера в мача ще има ден и ще измъкне сет или два от фаворита, което ще вдигне коефициента.

При по-равностойни тенисисти коефициентите за победа ще са по-благоприятни, затова може да търсите обикновена победа или комбинация от няколко срещи. За индивидуалните мачове може да заложите и на брой геймове в първия сет и други неща – тези залози често са представени във форма над/под.

Залози на Тенис на Живо

Характерът на тениса се вписва много добре в залаганията на живо. Отпуснете се пред телевизора и наблюдавайте развитието на срещата. Понякога може да усетите, че тялото на даден тенисист започва да се предава и той губи срещата. Може да усетите кога първия сервиз не върви и кога даден играч обърква наглед спечелени точки. Приложете тези знания за да заложите на живо. Други ползи от залаганията на живо на тенис са свързани с възможността да се подсигурите със залог на съперника при благоприятен коефициент, ако преди срещата сте заложили за победа на другия играч.

Не забравяйте и за големите обрати, които се срещат по-често в WTA, отколкото в ATP. Може да вземете много добър коефициент за играч, който губи с 1-0 в даден мач, особено ако е фаворит и вие сте уверени в неговите качества и в способността му да се връща в мача. Това е една област от тенис залозите с неограничени възможности и високи коефициенти. Тенисът е динамична игра, но тя често завършва предвидимо. Например, фаворит често може да се окаже в губеща позиция в първия сет, но по-рядко да загуби мача. Направете щателно проучване, търсете тенденции и бавно изграждайте банката си със знания за залаганията на тенис.