букмейкъри с лиценз в България

Залог Акумулатор – Успешно Реализиране

Изкушение. Именно това предлага един залог чрез акумулатор и ето защо те са толкова атрактивни за всички новаци в залаганията. Изкушението да спечелиш голяма сума с малък залог. Кой не би пробвал късмета си по този начин? Разбира се, залаганията са сложна материя и често нещо наглед доста безобидно може да се превърне в кошмар.

Разяснения

Един залог акумулатор е базиран на няколко различни селекции – обикновено четири или повече на брой. За да опростим и обясним нагледно нещата ще изберем четири различни срещи от Англия. Да приемем, че залагате на всяка една среща по 1 лев за победа на даден отбор. Ето ги примерните коефициенти:

Манчестър Юн. 1.73 (0.73 печалба)
Евертън 1.75 (0.75 печалба)
Саутхямптън 2.60 (1.60 печалба)
Норич 2.38 (1.38 печалба)

При този сценарий няма да направите наистина голям удар. Вие ще заложите общо 4 лева и дори и да познаете всички 4 срещи ще сте на печалба от едва 4.46 лв. Ако обаче заложите същите тези 4 лв на четворен акумулатор вие бихте излезли на печалба с 70 лв. Тук обаче има нещо много важно – трябва да познаете всички четири срещи за печалба или рискът е много, много по-голям.залог акумулатор

Оператори подходящи за акумулиращ залог

*В сила са условията на букмейкърите!

Как се изчисляват акумулаторите

Уравнението е доста просто – с него лесно ще разберете колко бихте спечелили при благоприятен изход. Просто вземате залога и го умножавате по коефициентите на всяка една от избраните селекции. От примерът по-горе би се получило следното:

4 лв x 1.73 x 1.75 x 2.6 x 2.38 = 74 лв печалба (включваща залога от 4 лв)

Топ 5 съвета за акумулатори

Нека да започнем така – акумулаторите са рисковани залози. Преди да решите да се впуснете към този тип залози трябва да приемете следното – вие най-вероятно ще губите доста често. Това е прекалено естествено при този тип високо-рискови залози. Трябва да сте добре подготвени за това, включително с добро разпределение на бюджета.

  • Свеждайте броя на селекциите до минимален брой. Няма смисъл да комбинирате голям брой срещи. С всяка една селекция добавена към залог акумулатор ще намалите драстично шансовете си за печалба. Не се заблуждавайте и подвеждайте заради потенциалната висока печалба. Бъдете реалисти и не забравяйте, че има и равен мач. Те се случват често, затова не търсете винаги победа на един от отборите.
  • Избирайте отбори, а не коефициенти. Какво? Само и единствено при акумулаторите коефициентите имат по-малко значение. Ако видите коефициент 3.00 веднага ще разберете, че той сериозно ще повиши потенциалната печалба от акумулатора. Вие обаче трябва наистина да се фокусирате върху отборите, които имат реални шансове да спечелят, и да забравите за коефициентите.
  • Избягвайте ниските коефициенти. Не избирайте прекалено ниски коефициенти предлагани за абсолютни фаворити в срещите. Те няма да ви дадат голяма възвращаемост защото са доста нереални. Възможната печалба от тях е ниска и така няма да постигнете основната цел на акумулатора – висок доход.
  • Оглеждайте се за бонуси. Изглежда очевидно, но често хората забравят за това. Някои букмейкъри предлагат застраховки при акумулатори, при които може да получите обратно заложената сума, ако само една от селекциите е губеща. Други букмейкъри, като Bet365, предлагат до 100% бонус при познат залог акумулатор върху футболни срещи.
  • Проучвайте. Това важи за всички аспекти на залаганията – винаги проучвайте преди за заложите. Няма смисъл в подкрепянето на отбор, който ви е симпатичен, но техните най-добри играчи няма да участват в мача. Проверявайте вероятностите за победа на тима и си изграждайте добра стратегия. Ако отбор е в лоша форма, не се надявайте, че късметът му ще се обърне и той случайно ще спечели. Акумулаторите изискват селекции, при които вероятностите за даден изход са възможно най-висок процент.

Предварителни мерки

  • Застраховка. Доста от букмейкърите предлагат застраховка при акумулатор. Да приемем, че сте избрали пет или повече селекции. Ако само една от тях не е позната вие може да получите обратно сумата на залога под форма на безплатен залог. Ако може да откриете такава застраховка – вземете я!
  • Предварителното изплащане е друга възможност. Някои букмейкъри предлагат изплащането на залог по-рано, даже преди събитието да е приключило. Да кажем, че вече имате 5 познати мача от общо 7, но не се чувствате уверени за последните две селекции. Бихте могли да затворите акумулатора и да изискате изплащане по-рано, преди изиграването на последните срещи.

Предимства и недостатъци на акумулаторите

Няма начин как да правите поредица от удари само със залози акумулатор. Целта на спортните залози е да постигате стабилна и дългосрочна печалба, докато акумулаторите целят точно обратното. Разбира се, понякога може да се чувствате уверени, че акумулаторите ще са големия удар за вас, но в никакъв случай не бива да се отклонявате от вашата нормална стратегия за залагания. Няма да откриете никъде другаде толкова висок риск, колкото при акумулаторите. Но професионалистите знаят, че дори един удар е с достатъчно голяма тежест. Просто не се уповавайте изцяло на тези залози.