букмейкъри с лиценз в България

Залози Различни от Спорт – ТВ Шоута (X Factor, Big Brother), Награди (Оскар) и Избори

Най-вероятно вече сте разбрали, че има залози различни от спорт, но ако не, то ще го разберете съвсем скоро. Вашият онлайн букмейкър предлага не само спортни залози, но и доста коефициенти извън спорта. Предлагат се възможности за залагания на почти всичко за което се сетите – от времето, до филмови звезди, глобални събития, избори и още куп неща. Тези неспортни залози попадат в категорията на т.н „нови залагания“, които стават все по-популярни.

Залози на ТВ риалита

залози извън спортаЕдни от най-популярните залагания извън спорта са свързани с ТВ предаванията наречени „риалити“. Тези залози са популярни заради огромния интерес от страна на зрителите към тях в съчетание с чистото любопитство към живота на напълно непознати хора. Всеки зрител обикновено се асоциира с даден персонаж от шоуто, а точно това целят продуцентите. Хората гледат други хора като тях, наблюдават поведението им през екрана, а някои се опитват и да спечелят пари от това залагайки в Интернет. Точно това привлича залагащите към телевизионни продукции като Х-Фактор, Биг Брадър, Денсинг Старс и други.

Букмейкъри за друг тип хазартни игри

*В сила са условията на букмейкърите!

Филмови Залози

залози свързани със филми От телевизията към филмите… предлагат се различни залози различни от спорт, свързани с новите филми. Междузвездни войни, Батман, Джеймс Бонд, Джурасик Парк… това са едни от най-популярните заглавия, които привличат залагащите онлайн. Може да се заложи на всичко – от смърт на някой герой, през сюжет, до следващ актьор в главната роля или кой изпълнител ще изпее главната песен за филма. Филмовите залози са доста разнообразни и динамични.

Кралски Залози

Кралските семейства винаги са били обект на обществено внимание и точно за това се предлагат различни залагания свързани с тях – например преди раждане на бебе в семейството. Името, полът, теглото и дори цветът на косата – това са само част от игрите предлагащи се от различни букмейкъри по света. Може да откриете и залози свързани с кралски годеж и дори абдикация.

Залагания на Награди

залози за награди и отличияАко спрете и се огледате, ще откриете колко огромен брой награди се раздават в рамките на цялата календарна година. Някои от важните събития, като Оскарите, предоставят огромни възможности за залози различни от спорт – може да заложите за актьор, режисьор, музика, и всички друго свързано с популярните филми. EMMY e популярна игра за залози на награди, където ще откриете коефициенти за носител на Нобелова награда, Мъж на годината, Спортист на годината и още много други. Не забравяйте и, че награди се връчват и на спортисти – може да направите залог за Баскетболист на годината, Футболист на годината и т.н. Има ли някаква награда, то най-вероятно ще може да заложите за неин носител.

Политически Залози

залози за политически лидерМежду големите Парламентарни избори, залозите на политически събития никога не спират. Разбира се, Президентската надпревара в САЩ и Парламентарните избори в големите държави са най-популярни, но освен тях се срещат и много други залагания. Вариантите също са много – може да заложите на неща като партия победител, брой на депутатите и печеливша разлика. Популярни сред залагащите са и референдумите и изборите за лидери на политически партии.

Съвети за Залози Различни от Спорт

Въпреки че това са забавни залагания, вие не бива да ги третирате с пренебрежение. Няма смисъл да залагате пари на нещо, което почти сигурно няма да се случи само заради идеята да се забавлявате. Изкарайте личните мнения от общата картина и се опитайте да съберете колкото се може повече информация от Интернет за събитието. Пробвайте да определите дали определен слух е истина и не се паникьосвайте на подкрепите опция, която току що съвсем внезапно е изникнала от нищото. Изчакайте ден или повече за да видите дали има движение на коефициентите след даден слух.