InternetZalozi.com

Залози Различни от Спорт – ТВ Шоута (X Factor, Big Brother), Награди (Оскар) и Избори

Най-вероятно вече сте разбрали, че има залози различни от спорт, но ако не, то ще го разберете съвсем скоро. Вашият онлайн букмейкър предлага не само спортни залози, но и доста коефициенти извън спорта. Предлагат се възможности за залагания на почти всичко за което се сетите – от времето, до филмови звезди, глобални събития, избори и още куп неща. Тези неспортни залози попадат в категорията на т.н „нови залагания“, които стават все по-популярни.

Залози на ТВ риалита

залози извън спортаЕдни от най-популярните залагания извън спорта са свързани с ТВ предаванията наречени „риалити“. Тези залози са популярни заради огромния интерес от страна на зрителите към тях в съчетание с чистото любопитство към живота на напълно непознати хора. Всеки зрител обикновено се асоциира с даден персонаж от шоуто, а точно това целят продуцентите. Хората гледат други хора като тях, наблюдават поведението им през екрана, а някои се опитват и да спечелят пари от това залагайки в Интернет. Точно това привлича залагащите към телевизионни продукции като Х-Фактор, Биг Брадър, Денсинг Старс и други.

Букмейкъри за друг тип хазартни игри

*В сила са условията на букмейкърите!

Филмови Залози

залози свързани със филми От телевизията към филмите… предлагат се различни залози различни от спорт, свързани с новите филми. Междузвездни войни, Батман, Джеймс Бонд, Джурасик Парк… това са едни от най-популярните заглавия, които привличат залагащите онлайн. Може да се заложи на всичко – от смърт на някой герой, през сюжет, до следващ актьор в главната роля или кой изпълнител ще изпее главната песен за филма. Филмовите залози са доста разнообразни и динамични.

Кралски Залози

Кралските семейства винаги са били обект на обществено внимание и точно за това се предлагат различни залагания свързани с тях – например преди раждане на бебе в семейството. Името, полът, теглото и дори цветът на косата – това са само част от игрите предлагащи се от различни букмейкъри по света. Може да откриете и залози свързани с кралски годеж и дори абдикация.

Залагания на Награди

залози за награди и отличияАко спрете и се огледате, ще откриете колко огромен брой награди се раздават в рамките на цялата календарна година. Някои от важните събития, като Оскарите, предоставят огромни възможности за залози различни от спорт – може да заложите за актьор, режисьор, музика, и всички друго свързано с популярните филми. EMMY e популярна игра за залози на награди, където ще откриете коефициенти за носител на Нобелова награда, Мъж на годината, Спортист на годината и още много други. Не забравяйте и, че награди се връчват и на спортисти – може да направите залог за Баскетболист на годината, Футболист на годината и т.н. Има ли някаква награда, то най-вероятно ще може да заложите за неин носител.

Политически Залози

залози за политически лидерМежду големите Парламентарни избори, залозите на политически събития никога не спират. Разбира се, Президентската надпревара в САЩ и Парламентарните избори в големите държави са най-популярни, но освен тях се срещат и много други залагания. Вариантите също са много – може да заложите на неща като партия победител, брой на депутатите и печеливша разлика. Популярни сред залагащите са и референдумите и изборите за лидери на политически партии.

Съвети за Залози Различни от Спорт

Въпреки че това са забавни залагания, вие не бива да ги третирате с пренебрежение. Няма смисъл да залагате пари на нещо, което почти сигурно няма да се случи само заради идеята да се забавлявате. Изкарайте личните мнения от общата картина и се опитайте да съберете колкото се може повече информация от Интернет за събитието. Пробвайте да определите дали определен слух е истина и не се паникьосвайте на подкрепите опция, която току що съвсем внезапно е изникнала от нищото. Изчакайте ден или повече за да видите дали има движение на коефициентите след даден слух.

Back to Top

Законите за онлайн хазарта са различни за всяка държава. Отговорността е изцяло ваша да се запознаете с правилата преди да залагате в интернет. Ние не носим отговорност за вашите действия. Залагайте отговорно!

ДКХ и 18 плюс