InternetZalozi.com Блог

Шахтьор Солигорск – Динамо Брест: Прогнозa и Статистика за Мача от Премиер Лигата на Беларус

Шахтьор Солигорск Динамо Брест
Шахтьор Солигорск - Динамо Брест
26 Юни 20:45
Нашата прогноза: Победа за домакините

Шахтьор продължава да защитава трофея си от изминалия сезон по страхотен начин. От началото на сезона тимът може да се похвали с тринадесет победи от тринадесет мача. Подобна ситуация като цяло говори лошо за шампионата в Беларус, защото явно Шахтьор има нулева конкуренция. Също така тимът вече взе своето от своите конкуренти за трофея в Беларус в лицето на БАТЕ Борисов, Динамо Минск и Торпедо.

Шахтьор Солигорск срещу Динамо Брест

Преди началото на предстоящото им гостуване на Шахтьор играчите на Динамо Брест се намират на осмата позиция. По всичко изглежда, че тимът по никакъв начин не е заинтересован от борбата за разпределението на първите три места. Това е напълно разбираемо предвид факта, че отборът напълно се срина в края на миналия сезон и всички основни играчи напуснаха клуба.

И въпреки че на овакантените позиции бяха поставени играчи на средно ниво, тимът продължава да се намира в горната половина на таблицата. Нещо повече в изиграните до момента тринадесет мача играчите на Динамо Брест допуснаха едва две поражения (и двете с резултат 0:1). Ако гостите успеят да коригира играта си и вместо огромен брой равенства, започнат да печелят малко по-често, то тогава биха могли да се превърнат в приятната изненада на това издание на надпреварата в Беларус.

Шахтьор Солигорск срещу Динамо Брест

Шахтьор с големи трудности надделява над отбори, които играят компактно и не претендират с особени качества. Подобен състав е именно Динамо Брест, който нека да припомним е допуснал едва две поражения от старта на Висшата лига на Беларус. Това разбира се не означава, че играчите на Шахтьор няма да пожелаят да постигнат победа номер 14, която от своя страна ще им бъде и поредна. По този начин домакините ще отправят сериозна заявка за спечелване на трофея в Беларус. Предвид ниския коефициент на домакините за победа, можете да се насочите към хендикап -1.5 за успех на Шахтьор Солигорск.

Възможни стартови състави:

Шахтьор Солигорск: Гутор; Антич, Сачивко, Филипенко, Корзун; Стасевич, Иванович, Кендиш; Шевченко, Ахмеди, Дарбо.

Динамо Брест: Степанов; Афи, Гайдучик, Позняк, Усеня; Тихоновский, Седко, Олехнович; Иван, Беленкий, Шестюк.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!