InternetZalozi.com Блог

Шахтьор Солигорск – Динамо Минск: Прогнозa и Статистика за Мача от Висшата Лига на Беларус

Шахтьор Солигорск Динамо Минск
Шахтьор Солигорск - Динамо Минск
21 Май 18:15
Нашата прогноза: Победа за домакините/равенство

Лидерите във временното класиране в беларуската Висша лига – Шахтьор Солигорск и Динамо Минск ще премерят сили в рамките на десетия кръг на турнира.

Към настоящия момент, домакините са се настанили на първото място във временното класиране, със солидна преднина от седем точки. В същото време състава на Солигорск е най-продуктивният отбор в шампионата, отбелязвайки 23 гола от старта на сезона. От другата страна, Шахтьор не играе никак зле в защита.

В изиграните до момента девет кръга във Висшата лига, Шахтьор е допуснал само пет гола в собствената си врата. Но да се върнем към по-общия план на представянето на домакините, което е наистина впечатляващо. От старта на сезона, играчите на Шахтьор не са загубили нито една точка, след като успяха да спечелят всичките си девет мача.

Шахтьор Солигорск срещу Динамо Минск

Заедно със състава на БАТЕ Борисов, Динамо Минск е основният преследвач на Шахтьор в лигата. И двата отбора разполагат с двадесет точки в своя актив, което прави тази среща изключително важна за гостите. Победата ще им позволи да намалят разликата от лидера на четири точки.

Поражението от своя страна може да им коства второто място във временното класиране. Както вече споменахме, защитната линия на гостите се представя на същото ниво, заедно с тази на домакините. И двата отбора са инкасирали по пет попадения от старта на сезона в Беларус.

Предвид важността на предстоящата среща от гледна точка на борбата за първото място във временното класиране на Висшата лига на Беларус и отличната защита на двата отбора, очакваме отборите да действат предпазливо. Равенството ще отговори най-добре на нуждите на двата отбора. Непремерените рискове може да оставят един от двата отбора без нито една точка, което от своя страна ще повлияе значително на класирането на много ранен етап от надпреварата.

Възможни стартови състави:

Шахтьор Солигорск: Малиевский; Гаврилович, Кантария, Лешко, Василиев; Джигеро, Шукуров, Якимов, Козлов; Зубович.

Динамо Минск: Хаткевич; Бацула, Динга, Швецов, Биков; Селява, Козлов, Путило; Ложкин, Жан-Морел По.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!