InternetZalozi.com

Ще стане ли Япония средище за ВИП комарджии

JapaneseCasinoExpo

Няма ли да се развълнувате ако можете да посетите луксозни казина в Япония?

Политическата партия Комейто се притеснява за последиците от легализирането на залагания в казина в цяла Япония.

От години всички говорят за огромния потенциал на японския хазартен пазар и не изглежда да има край. Легализирането на казината в Япония отново е основен въпрос на японското правителство. Нов проектозакон беше представен миналата седмица. Новият проектозакон замества друг такъв представен през декемврийската сесия на Японското правителство.

Дебатът е свързан с дългосрочните последствия от представянето на големи хазартни средища в Японските закони за хазарта в страната.  Японският министър-председател Шинзо Абе e най-силният застъпник на казината,но определено ще има нужда от подкрепа, след възникналите протести на будистката партия Комейто, с която е коалиционен партньор. Партията Комейто отказва да  допусне законопроекта на по- горна инстанция в парламента.

Може ли Абе да убеди Будистите, че няма нищо лошо в залагането?

Всъщност, партията Комейто смята, че легализирането на казината не е добра идея, тъй като това може да доведе до пристрастяване към комара. 5 % от японското населения вече е пристрастено към залаганията с коне, както и към залагане на състезания с лодки и колоездене. Нацуо Ямагучи, член на партията Комейто, който се слави с прямотата си без угризение на съвестта подчерта потенциалната вреда от легализирането на казината. Това означава, че може би сме доста  далеч от това да видим  „Функционираш уебсайт” с бонус за първи покер депозит  в Япония.

Според Japanese gambling news е проведено проучване от здравното министерство, което гласи , че ако законопроекта за казината бъде одобрен от правителството новата японска хазартна индустрия може да спечели около $40 млрд годишно. Тази сума е 6 пъти по- голяма от тази на Las Vegas Strip.

Back to Top