InternetZalozi.com Блог

Смит от Paddy Power поема нова позиция в Sky Bet

skybet_26

Смит от Paddy Power поема нова позиция в Sky Bet

Онлайн хазартната компания Sky Betting и Gaming (Sky Bet) назначиха Адам Смит от Paddy Power за главен ръководител за комуникация с корпоративните клиенти.  Смит, който в момента е шеф на отдела по външните работи в  Paddy Power, ще напусне ирландския букмейкър и ще поеме новата си роля в Sky Bet. По думи на маркетинговия директор Роб Пойнтър Смит ще поеме комуникациите с политици, регулатори и медиите в Sky Bet.

Смит също така ще работи с главния изпълнителен директор на Sky Bet– Ричард Флинт, с него ще работят с ръководния отдел, като част от новата му роля във фирмата.

Преди Смит да постъпи на работа в Paddy Power, той има 10 годишен опит в политиката, 2 години като специален съветник в министерството на Културата, Медиите и Спорта.

Като говорим за назначаването на Смит, Пойнтър допълни:„Като самостоятелна компания, ние се развиваме с големи темпове”.

„Начинът, по който фирмата и корпоративния ни профил се възприемат е много важен фактор, с който ние определяме успеха на бизнеса ни”.

„ Изключително много се радваме, че Адам се присъединява към нас, за да ни помогне за развитието на фирмата и нямам търпение да го приветствам с добре дошъл”.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече