InternetZalozi.com Блог

Смит от Paddy Power поема нова позиция в Sky Bet

skybet_26

Смит от Paddy Power поема нова позиция в Sky Bet

Онлайн хазартната компания Sky Betting и Gaming (Sky Bet) назначиха Адам Смит от Paddy Power за главен ръководител за комуникация с корпоративните клиенти.  Смит, който в момента е шеф на отдела по външните работи в  Paddy Power, ще напусне ирландския букмейкър и ще поеме новата си роля в Sky Bet. По думи на маркетинговия директор Роб Пойнтър Смит ще поеме комуникациите с политици, регулатори и медиите в Sky Bet.

Смит също така ще работи с главния изпълнителен директор на Sky Bet– Ричард Флинт, с него ще работят с ръководния отдел, като част от новата му роля във фирмата.

Преди Смит да постъпи на работа в Paddy Power, той има 10 годишен опит в политиката, 2 години като специален съветник в министерството на Културата, Медиите и Спорта.

Като говорим за назначаването на Смит, Пойнтър допълни:„Като самостоятелна компания, ние се развиваме с големи темпове”.

„Начинът, по който фирмата и корпоративния ни профил се възприемат е много важен фактор, с който ние определяме успеха на бизнеса ни”.

„ Изключително много се радваме, че Адам се присъединява към нас, за да ни помогне за развитието на фирмата и нямам търпение да го приветствам с добре дошъл”.

Последни Новини

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече

Bet365 стана официален спонсор на ПФК Лудогорец

Bet365 ще бъде официалният спонсор на ПФК Лудогорец, отбора ще бъде вторият в Европа, тъй като „Стоук Сити“ също са спонсорирани от собственика на Bet365. Букмейкъра сключи договор за срок от две годи...
Прочети повече