InternetZalozi.com Блог

Спад в печалбите на William Hill

WilliamHill-472x340

William Hill  съобщи, че текущата му печалба е спаднала с 19% през първото тримесечие на годината след като е платил допълнителни £20 млн за данъци върху печалбата си от онлайн залагания, както и за закупени машини с тъчскриййн. Печалбите му от онлайн залагания са спаднали с 38%.

Неволите на компанията се съчетаха и с най- лошата им седмица от загуби  за последните две години, когато комарджиите отпразнуваха победите на Челси, Арсенал, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Саутхемптън, Уест Хем и Стоук.  Това е струвало на компанията £14 млн.

„ След слабия януари, положението със залозите се подобри,в края на тримесечието”. Главният изпълнителен директор Джеймс Хендерсън, който зае мястoто на ветерана Ралф Топинг миналата година, каза: „Онлайн залаганията се увеличиха с 20% през февруари и  март, а за фестивала Челтънхам с  29%”.

William Hill  не успя да закупи през февруари онлайн  компанията за казино и покер 888, след като „основен акционер” блокира залога за £723 млн.

Експертите очакват индустрията да консолидира следните пречки, включително и “данък потребление”, който беше въведен от канцлера през декември, което означава, че всички онлайн залози ще бъдат облагани с 15%. Независимо от въведението Хендерсън смята, че компанията „ ще има полза” от инвестирането в нови технолигии и маркетинг.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече